Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Για την σύγκριση Σακκά-Μισού

Αναγνώστης: Για την σύγκριση Σακκά-Μισού

opinions-2015a
Γειά σας,


Είμαι ο Αντρέας οπαδός της ομάδας μας. Διάβασα πριν λίγες μέρες την άποψη ενός αναγνώστη με θέμα την Δικαστική επιτροπή με τίτλο: Ο αθλητικός δικαστής και “μαχαιρώνει” και … χαϊδεύει.

Στην συγκεκριμένη άποψη γίνεται σύγκριση δύο υποθέσεων μεταξύ του κ. Σακκά και του κ. Μισού προπονητή της Ολυμπιάς Λυμπιων την οποία και υποστηρίζω. Απλά θέλω να τοποθετηθώ στην συγκεκριμένη σύγκριση για γνωρίζει και ο φίλος αναγνώστης αλλα και ο όλος ο κόσμος. Μπορεί και οι δυο προπονητές να “παραβίασαν” τον ίδιο κανονισμό της ΚΟΠ αλλά η απόφαση στηρίζεται και στο τι εχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Επιπλέον ο κ. Μισός είχε αποβληθεί απο το γήπεδο πράγμα που δεν ισχύει για τον κ. Σακκά. Ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι γιατί όταν κάποιος προπονητής αποβληθεί είναι αυτόματα αποκλεισμός δυο αγωνιστικών από τα γήπεδα. Άρα κακός δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΟΠ οτι και ο κ. Μισός θα απουσιάζει για δυο παιχνίδια. Ο λόγος που πιθανόν να μην το αναφέρει είναι επειδή είναι αυτόματος αποκλεισμός.

Τελειώνοντας θέλω να πω οτι καλό είναι να ψάχνουμε αυτές τις υποθέσεις γιατί κατα καιρούς έχουμε δει πολύ περίεργες αποφάσεις. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή όντως η ανακοίνωση ξαφνιάζει και δημιουργά ερωτήματα θεώρησα σωστό να τοποθετηθώ για να ενημερωθεί και ο κόσμος που δεν γνωρίζει τι ισχύει.

Ευχαριστώ
ΑΝΔΡΕΑΣ