Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστες: Τα παραδείγματα, τα ερωτήματα και οι λύσεις!

Αναγνώστες: Τα παραδείγματα, τα ερωτήματα και οι λύσεις!

opinions-2015a


Πιο κάτω δημοσιεύουμε τρεις απόψεις αναγνωστών που στάλθηκαν στην ιστοσελίδα μας.

Αναγνώστης: Να δούμε τα παραδείγματα των άλλων ομάδων στην Κύπρο

Πρέπει να δούμε το πρόβλημα της ομάδας σε βάθος θα είμαι σύντομος. Εγώ θέλω την ΟΜΟΝΟΙΑ να δουλεύει με πλάνο και φιλοσοφία βλέπε ΑΕΚ Λάρνακας η ακόμα και Ανόρθωση. Ειδικά το μοντέλο ΑΕΚ μας δίνει παράδειγμα ότι με υπομονή και σωστή φιλοσοφία ποδοσφαίρου φέρνει αποτελέσματα. Εγώ θα ήθελα μια προπονητική ομάδα από το εξωτερικό που να αποτελείται από όλες τις ειδικότητες ανθρώπων που θα είναι γύρω από την ομάδα και τους παίχτες. Και ας πάει ακόμα μια χρονιά, τόσες έφυγαν και δεν διορθώθηκαν τα λάθη μας. Και αυτοί οι άνθρωποι να βλέπουν και τις ποιο μικρές ηλικίες και να δίνουν κατευθυντήριες γραμμές στους προπονητές. Γιατί και εκεί δυστυχώς πάσχουμε αρκετά. Τώρα θα μου πείτε αυτή την στιγμή θέλουμε κάποιον που να γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα αλλά αυτό θα είναι και πάλι προσωρινό.

Π.

 

Αναγνώστης: Ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις

Φίλοι Ομονοιάτες,

Θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση. Εσείς πιστεύετε ότι τόσα χρόνια που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα πηγαίνει καλά ευθύνεται μόνο ο προπονητής? Γιατί κάθε φορά που έρχεται μια αποτυχία διώχνουμαι τους προπονητές σαν να μην φταίει η διοίκηση? Η διοίκηση πότε θα φύγει? Πότε θα εξιχρονιστούμε επιτέλους?Βαρέθηκα τα ίδια κάθε χρόνο να βλέπω το αποελ να παίρνει τα πρωταθλήματα και η ιστορικότερη ομάδα της Κύπρου, η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέχεται την πέμπτη θέση.

Συμφωνείται με το ότι η διοίκηση καλύπτει τα δικά της λάθη με το να διώχνει τους προπονητές? Δεν άκουσα κανένα όμως να θέλει να τους απομακρύνει. Όλοι συζητάμε για το θέμα του προπονητή. Όποιος κι αν έρθει αν δεν γίνουν διορθωτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς θα ξαναχρειαστούμε προπονητή μετά από κάποιο διάστημα.

Ευχαριστώ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ανώνυμος

 

Αναγνώστης: Η λύση βρίσκεται μπροστά μας

Καλημέρα παιδιά,

Eγώ πιστεύω πως η λύση είναι καθαρή και βρίσκετε μπροστά μας!

Προπονητής: Πάμπος Xρiστοδουλου. Ο άνθρωπος που έδειξε το έργο του όπου και να πήγε με καλύτερο και ποιο τρανό παράδειγμα την ΑΕΛ όπου για πολλά χρόνια και μετά που έφυγε η ομάδα στηριζόταν πάνω στους παίκτες που ο ίδιος έφερε!! Μην ξεχνάμε πως ακόμα και τώρα που μιλάμε 2 παίκτες του ρόστερ μας είναι δικές του επιλογές (Margaca, Bebe).

Team Manager: Μιχάλης Κωνσταντίνου. Μια επιβλητική φυσιογνωμία που θα εμπνεύσει τους παίκτες και να αποφορτίσει μερικά από τα καθήκοντα που μέχρι σήμερα είχε ο προπονητής!

Τεχνικός Διευθυντής/Scouting: Nuno Assis. Με τις διασυνδέσεις που έχει ο Nuno με τον Πάμπο στην Πορτογαλική αγορά μπορούν να κάνουν ποιοτικές μεταγραφές χαμηλού κόστους για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε οικονομικά. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Σ.Χ.