Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Όχι, όχι ακόμα!

Αναγνώστης: Όχι, όχι ακόμα!

opinions-2015a


Να φύγει το ακέλ από την ΟΜΟΝΟΙΑ μας; Όχι, όχι ακόμα! Υπάρχει κάτι που έμεινε στη μέση και δεν εννοώ να βάλουν την ταπελίτσα που να γράφει ”Κλειστόν” αν και σε αυτό το σημείο μας έχουν φέρει.

Μέσω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας πήραν πολλά, οι πηγές ΤΗΣ σε ψηφούς είναι δυστυχώς αστείρευτες και μέσω αυτών των πηγών πήραν τις ψήφους, τα ποσοστά, τις έδρες, έχουν εκλέξει δημοτικούς συμβούλους, δημάρχους, βουλευτές, προέδρους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας για το ακέλ τους, είναι ακόμα μια εταιρεία που διαθέτει ο όμιλος τους και ενώ οι υπόλοιπες παράγουν καταναλωτικά αγαθά, η ΟΜΟΝΟΙΑ παράγει κάτι πολύ πιο σημαντικό για εκείνους. Ψήφους!

Να φύγει το ακέλ από την ΟΜΟΝΟΙΑ μας; Όχι, όχι ακόμα! Ως μια ακόμα εταιρεία του ακέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ μας, διαχρονικά διοικείται από έγκριτα -διορισμένα καλύτερα- στελέχη της Κ(αταστροφικής) Ε(πιτροπής) του κώματος. Στελέχη εντελώς άσχετα με το αντικείμενο που ονομάζεται σύγχρονο ποδόσφαιρο και ενίοτε χαραμοφάηδες του χειρίστου είδους.
Μοιραία η ΟΜΟΝΟΙΑ μας, με τις διαχρονικα και αποδεδειγμένα λάθος επιλογές του ακέλ ως προς τη στελέχωση της έκαστοτε διοίκησης ΤΗΣ από δικά του παιδιά, έφτασε στην αγωνιστική και οικονιμική εξαθλίωση ΤΗΣ.

Να φύγει το ακέλ από την ΟΜΟΝΟΙΑ μας; Όχι, όχι ακόμα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας, είναι όπως προείπαμε η εταιρεία που τους παράγει ψήφους για… ιδιοτελή κίνητρα(κάπου ξαναδιάβσα αυτή τη φράση)

Το ακέλ ως μεγαλομέτοχος της εταιρείας ΟΜΟΝΟΙΑΣ ,παραγωγής ψήφων, είναι ο αυτουργός του εγκλήματος που μεταφράζεται σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια χρέος. Καλείται το ακέλ να αναλάβει την ΑΜΚ της εταιρείας παραγωγής ψήφων ΟΜΟΝΟΙΑ, τουτέστιν καλείται να καλύψει το έλλειμα. Πως; Με μετρητά. Δεν υπάρχουν; Ωραία να ρευστοποιήσει την ακίνητη του περιουσία. Κεντρικά γραφεία, επαρχιακα γραφέια, γραφεία της συντεχνίας του, γραφεία νεολαίας, χώρους κατασκήνωσης, εργοστάσια, ραδιοσταθμό και ότι άλλο χρειαστεί για να έρθει στα ίσα η ΟΜΟΝΟΙΑ μας.

Και μετά μπορεί το ακελ να φύγει απο την ΟΜΟΝΟΙΑ μας να πάει να κάμει άλλη ομάδα αφού γουστάρει τόσο πολύ τον αθλητισμό και αν θα βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία θα πληρώσουν τα σπασμένα στα μεταξύ μας παιχνίδια και ηθικά!

Να φύγει το ακέλ από την ΟΜΟΝΟΙΑ μας; Όχι, όχι ακόμα!

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ