Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Τα πολλά λόγια είναι φτώχια

Αναγνώστης: Τα πολλά λόγια είναι φτώχια

opinions-2015a


Κοπέλια, τα πολλά λόγια πλέον είναι φτώχια. Σήμερα γίνεται το πιο αποφασιστικό βήμα για την εξυγίανση του σωματείου. Σήμερα σαν κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουμε ραντεβού με την ιστορία και οφείλουμε να φανούμε συνεπείς αλλιώς πλέον δεν θα έχουμε κανένα δικαίωμα να ξαναφωνάξουμε, να διαμαρτυρηθούμε, να εκφέρουμε έστω άποψη για το κατάντημα της ομάδας μας. Έγιναν πολλά βήματα τόσα χρόνια, πορείες, συγκρούσεις, τίποτε όμως τόσο σημαντικό όσο η σημερινή πορεία. Για πρώτη φορά γίνεται απευθείας σύγκρουση με το κύριο κακό της ομάδας, για πρώτη φορά στοχεύουμε τόσο ξεκάθαρα ενάντια σε τούτους που εκατάντησαν το σωματείο ένα ερείπιο απλά για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους κομματικοπολιτικά συμφέροντα.

Δεν είναι θέμα αν το κόμμα σήμερα στις 19:30 εν κλειστό, για τους κομματικούς μόνο και μόνο που η ΘΥΡΑ 9 και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πορεύεται στον συγκεκριμένο χώρο αποτελεί την πιο μεγάλη τους ήττα στη σύγχρονη τους ιστορία. Ποτέ δεν επερίμεναν κάτι τέτοιο, πάντα νόμιζαν ότι με τα διάφορα τεχνάσματα τους θα μπορούσαν να κρατούν το ΛΑΟ υπόδουλο και σκυφτό και να ξεζουμίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα τους. ΕΠΟΧΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΕΛΟΣ!!

Σηκώνουμε κεφάλι, αντιδρούμε, στόχος δεν είναι μόνο η παραίτηση σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου αλλά και οι ουσιαστικές τομές στον τρόπο λειτουργιάς του σωματείου, το άνοιγμα σε νέα μέλη με δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές, ο εκσυγχρονισμός του και η αποκοπή του ομφάλιου λώρου με το κόμμα. Η ΝΙΚΗ από την ήττα όμως βαδίζουν σε μια λεπτή γραμμή, όλα παίζονται απόψε, ο κόσμος πρέπει να δώσει σύσσωμος το παρών του δυναμικά και αποφασιστικά αλλιώς οι γραβατωμένοι που ορίζουν τις τύχες του σωματείου θα εκλάβουν την όποια αποχή του κόσμου μας σαν στήριξη, η έστω απάθεια που τους βολεύει εξίσου. Τώρα ήρτε η ώρα, τώρα αφήνουμε τα πάντα στην άκρη και συμμετέχουμε στην πορεία της ΘΥΡΑ 9. Προβληματισμοί, απορίες, έννοιες, όλα στην πάντα μόνο για μερικές ώρες, πάμε για το πρώτο αποφασιστικό βήμα και μετά συντονίζουμε τα υπόλοιπα.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΩΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ -ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ – ΘΥΡΑ 9 ΣΤΑ ΟΠΛΑ

Ν.Κ
Μέλος ΘΥΡΑΣ 9, Μέλος ΟΜΟΝΟΙΑΣ