Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Θα απέχω ως επιλογή

Αναγνώστης: Θα απέχω ως επιλογή

opinions-2015a


Αγαπητό Omonoianews, ήθελα να μοιραστώ μαζί σου την άποψη μου για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σωματείο. Εξελίξεις που με πλήγωσαν και μένα αφάνταστα.

Είναι για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια παρουσίας μου στους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που η αγαπημένη μου ομάδα θα παίξει στο Τσίρειο στάδιο (5 χιλιόμετρα από το σπίτι μου) και όμως εγώ θα απέχω. Θα το κάνω συνειδητά γιατί αγαπώ την ομάδα μου και δεν αντέχω να εκλαμβάνεται η παρουσία μου στο γήπεδο ως επιβράβευση για τα εγκλήματα των διοικήσεων μας.

Δεν περίμενα ποτέ να φτάσει αυτή η μέρα στη ζωή μου, όμως η απογοήτευση μου είναι τεράστια. Δεν περίμενα κάτι περισσότερο από μια διοίκηση που γνωρίζουμε όλοι πως επιλέχτηκε με τρόπο μη δημοκρατικό. Το παράπονο μου είναι με αυτούς τους λίγους που συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν τυφλά και να ρίχνουν το φταίξιμο σε οτιδήποτε άλλο, αρκεί να μην θιχτεί η επιλογή του κόμματος για τους 15 τελευταίους που διόρισε.

Θα απέχω λοιπόν από κάθε αγώνα εντός ή εκτός ως επιλογή. Γιατί πραγματικά αγαπώ την ομάδα μου δεν ελπίζω σε τίποτα όσο η διοίκηση Σεραφείμ παραμένει στο τιμόνι. Αποχή μέχρι τη μέρα που θα αφήσουν την ομάδα να σηκωθεί στα πόδια της, μακριά από διορισμούς και χειρισμούς όπως τους δικούς τους.

Ένας ακόμη πικραμένος Ομονοιάτης
Α.Κ