Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναπάντητη αίτηση μέλους εδώ και 7 χρόνια

Αναπάντητη αίτηση μέλους εδώ και 7 χρόνια

opinions-2015a


Είμαι 40 χρονών, επιχειρηματίας και κάτοχος αριθμού premium εισιτηρίων διαρκείας τα οποία πληρώνω για μέλη της οικογένειας μου. Δεν είμαι ένας από τα 1500 (περίπου) μέλη του πολυπληθέστερου σωματείου της Κύπρου καθώς η αίτηση μέλους που έχω υποβάλει πριν 7 χρόνια στο σωματείο δεν απαντήθηκε ακόμα οπότε υποθέτω ότι οι διοικούντες (;) το σωματείο μου δεν με θεωρούν αντάξιό τους για να με περιβάλουν με αυτή την τιμή. Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα από τους εν λόγω διοικούντες ούτε έχω κανενός είδος σχέση μαζί τους. Επίσης δεν έχω σχέση με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα και ειδικά το ΑΚΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για εμένα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Είναι η ιδέα με την οποία με ανάθρεψε η οικογένειά μου από μωρό. Μία ιδέα που μεταφέρθηκε από τον εργάτη και τεχνίτη παππού μου στον εργάτη, τεχνίτη και μικροβιοτέχνη πατέρα μου και από τον τελευταίο σε εμένα, τον επιχειρηματία απόφοιτο πανεπιστημίου.

‘Όλα αυτά τα χρόνια η οικογενειακή μας επιχείρηση μεγάλωνε και προόδευε με αντιστρόφως ανάλογη πορεία από αυτή την ομάδας μας. Από την μία πλευρά ξεκίνησαν άνθρωποι χωρίς οικονομική υποστήριξη από κανένα, χωρίς γνώσεις διοίκησης αλλά ήταν φιλοπρόοδοι και με την σκληρή τους δουλειά πέτυχαν. Σε όσους τομείς της επιχείρησης δεν κατείχαν γνώση φρόντισαν να αγοράσουν υπηρεσίες από τους κατάλληλους για την κάθε περίσταση επαγγελματίες.

Από την άλλη ξεκίνησαν άνθρωποι με την -τουλάχιστον- υποστήριξη του μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος στην Κύπρο και ότι αυτό συνεπάγεται, με οικονομική υποστήριξη από τον κόσμο, με την δυνατότητα να επιλέγουν πάντα όποιον χρειάζονταν ανάμεσα στους καλύτερους, με την διαχείρισή τους στο απυρόβλητο . Τα αποτελέσματα τους είναι δυστυχώς σε όλους μας γνωστά και προφανώς ο λόγος που γράφω αυτή την επιστολή.

Εφόσον οι εν λόγω διοικούντες δήλωσαν πολλάκις ότι βρίσκονται στις θέσεις τους μόνο για να προσφέρουν στο σωματείο μας, χωρίς κέρδος και με προσωπικό και επαγγελματικό τους κόστος   και εφόσον αυτή τους η προσφορά είναι ,για να το θέσω κομψά, ανεπαρκής και με σαφή αντίδραση πλέον από τους οπαδούς του σωματείου τότε εύλογα μπορεί να διερωτηθεί κανείς γιατί παραμένουν στις θέσεις τους αμετακίνητοι.

Η μόνη εξήγηση που μπορώ πλέον να δώσω – χωρίς να έχω αποδεικτικά στοιχεία –  είναι ότι υπάρχουν «σκελετοί» κρυμμένοι στα βιβλία του σωματείου μας τα οποία έχουν ποινικές και πολιτικές προεκτάσεις τύπου Δρομολαξιά. Δεν εξηγείται με άλλο τρόπο τόση επιμονή.

Επειδή η προσωπική μου αξιοπρέπεια δεν μου επιτρέπει να συμβαδίζω με τέτοιες πρακτικές και συστήματα δηλώνω ότι θα απέχω από κάθε μορφή στήριξης της αγαπημένης ομάδας μου μέχρι να καθαρίσει ο σταύλος του Αυγεία. Δυστυχώς δεν βλέπω ποιος μπορεί να είναι ο Ηρακλής.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!

Α.Γ.Α