Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Όλα κατάμαυρα

Όλα κατάμαυρα

opinions-2015a


Άποψη αναγνώστη: Όλα κατάμαυρα

Όλα μαύρα.  Από που να ξεκινήσεις? από τους διορισμενους της διοίκησης? Που έχουν τον καραβιδα να τους περιπεζει? Και τους έφερε τελευταία μέρα μεταγραφών το κάμπράλ? Να βράζει πάγκο?

Πάμε στο κύριο Καϊάφά. Ο ποιο καλός χημικός – προπονητής. Θέλουμε σέντερ μπακ, αντί σέντερ μπακ έφερε αμυντικό χαφ χοντρό και αργό. Κάθε εβδομάδα έβάφτίζέ και ένα παίχτη σε άλλη θέση.  Μόνο ο πόρτάρής έπέζέ στη θέση του ειλικρινά. Χωρίς να το θέλει ο κάίάφάς μας έσπρωξε παραπάνω στο βούρκο. Έκαμε ένα ΤΡΑΓΙΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.
Έζέ, μέντί, πέρέζ, κάμπράλ και πάμε.  Έφυγε ο ποτέ. Δεν ήρθε κανένας. Έμέίνάμέ με τον κύριο βάζω μόνο γύρίστά και ανάποδα σκέμπρί να παρακαλούμε να το βάλει χωρίς πόρτάρή δυο φορές. Δύο φορές σήμερα. Τραγικός.

Που πάμε ρέ που???? Κάθε βδομάδα τα ίδια. Εκαταντησαμε να μην θέλουμε να ρτει σαβκο.

Πάμε στο Μιλογεβιτς. Κυριολεκτικά διερωτουμαι Τι κάνει ο άνθρωπος σε προπόνηση. Εδώ και ένα μήνα άλλαξε κάτι? Ο άνθρωπος δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται. Εφαρμόζει πίεση ψηλά για γρήγορη επανάκτηση μπάλας! Όταν έχει 2 παίκτες άνω 100 κιλών και ένα 38 χρονών. Που πας ρέ κύριε? Προσαρμοστου στο ροστερ σου.

Δυστυχώς η ομόνοια εμικρανε πάρα πολύ. Δυστυχώς. Κάθε βδομάδα πονουμε μάτια και την ψυχή μας. Δυστυχώς.

Φέτος θα χάσουμε και την Ευρώπη. Και στα play off θα είμαστε το πουτανακι.

Με πόνο ψυχής
Χαράλαμπος Ο.