Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη Αναγνώστη: Τι να πεις και από που να αρχίσεις!!!!

Άποψη Αναγνώστη: Τι να πεις και από που να αρχίσεις!!!!

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (16)


Είμαι 50 χρονών και τέτια ρεζιλίκκια και τόσον εξεφτελισμό πρώτη φορά νιώθω.Μας κουράσατε κύριοι της διοίκησης . ΣηκωΘείτε και φύγετε οσο πιο γρήγορα μπορείτε. ΠΑΡΕΤΆΤΕ ΜΑΣ!!!

Καταστρέψατε τα πάντα,μέχρι και την περηφάνια και την ψυχολογία αυτού του πράσινου λαού.Ξεκουμπιστείτε επιτέλους. Δέν σας έφταναν τα άλλα ολα τώρα καταστρέφεται και παίχτες που δεν τους είδατε ποτέ να παίζουν μπάλα.(ΠΕΡΕΣ). Τί περιμένετε άλλο για να φύγετε? Ερχόμαστε στο γήπεδο κατα χιλιάδες γίναμε εκατοντάδες και πάμε για δεκάδες. Φτάνει πια .Δεν θέλουμε να σας βλέπουμε μπροστά μας.Μας σηκώνετε η τρίχα και γίνετε κάγκελο όταν σας βλέπουμε. Και δέν τα γράφει αυτά ένα παιδί της Θ9 που μέχρι και αυτούς τους διαλύσατε με τα γιναθκια σας και τις ξεροκεφαλιές σας. Σας τα λέει ένας 50χρονος που έφαγε τα γήπεδα με το κουτάλι ένας οικογενειάρχης με 4 εισιτήρια διαρκείας κάθε χρόνο εκτός φέτος. Και αν είστε εκεί γιατί είσαστε διορισμένοι από το κόμμα μας είναι ακόμα ένας λόγος να φύγετε αρον αρον γιατί εκεί να δείτε τι ζημιά πάτε να του κάμετε!!!!!

Και επιτέλους σταματάτε αυτή τη καραμέλα με τη σωτηρία των οικονομικών προβλημάτων. Τα οικονομικά αυτός ο περήφανος λαός τα έφτιαχνε από πάντα. Και πιός είπε ότι αν ήταν άλλη διοίκηση δεν θα τα κατάφερνε?

Σας παρακαλούμε πάρα πολύ . Πηγαίνετε στο καλό και μην ξαναπλησιάσετε ούτε απο 10 χιλιόμετρα την ομόνοια. Και αν θέλετε να την βλέπετε μόνο από την τηλεόραση.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ.