Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Επιστολή αναγνώστη προς το Νίκο Νταμπίζα

Επιστολή αναγνώστη προς το Νίκο Νταμπίζα

dabizas-gipedo


Διαβάστε πιο κάτω την επιστολή πού έστειλε φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τον τεχνικό διευθυντή της Ομάδας μας, Νίκο Νταμπίζα:

Θέμα: BONUS για ποδοσφαιριστές
Κύριο Νίκο Νταμπίζα
Τεχνικό Διευθυντή Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ

Κύριε Νταμπίζα,

Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να μοιραστώ κάποιες σκέψεις για την βελτίωση της αποδοτικότητας των ποδοσφαιριστών. Οι αλλαγές θα φέρουν οφέλη τόσον στην ομάδα μας αλλά και οικονομικό όφελος στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Οι εισηγήσεις μου αφορούν το φιλοδώρημα αποδοτικότητας το οποίο θα κυμαίνεται στο 30-40% του βασικού συμβολαίου. Μπορεί να αρχίσει αμέσως με τις νέες προσλήψεις αλλά και με τα τρέχοντα συμβόλαια επί εθελοντικής βάσεως. Οι βαθμολογίες θα εξάγονται από τις εξής ενότητες:

  • Βάσει της παρουσίας φιλάθλων στα εντός έδρας αγώνες (π.χ. πάνω από ένα όριο ας πούμε 10000 δίνεται μίνιμουμ και μέχρι πλήρες γήπεδο μάξιμουμ). Στο τέλος της ημέρας οι φίλαθλοι είναι οι Πελάτες.
  • Αφαίρεση βαθμών κατόπιν αδικαιολογήτων καρτών στον πειθαρχικό τομέα. Ο προπονητής θα έχει δικαίωμα διαγραφής των άδικων η “χρήσιμων” καρτών. Η ενότητα αυτή μπορεί να επηρεάζεται και από την πειθαρχία στου χώρους αποδυτηρίων και προπόνησης.
  • Οι νίκες να δίνουν βαθμούς αναλόγως δυσκολίας αγώνα. Την κατηγορία δυσκολίας την καθορίζει ο προπονητής. Σε περίπτωση νίκης εναντίον του Αποέλ να δίνονται επιπλέον βαθμοί.
  • Ο χρόνος συμμετοχής να δίνει βαθμούς
  • Τα τρόπαια να δίνουν τους περισσότερους βαθμούς οι οποίοι μπορεί να είναι και ανάλογοι με τον χρόνο συμμετοχής.

Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνετε αρκετές καινοτόμες αλλαγές οι οποίες θα φέρουν την ποθούμενη βελτίωση της ομάδας μας. Οι καλές ομάδες δεν γίνονται με ακριβές μεταγραφές αλλά με σύνεση και σωστή και υπεύθυνη διοίκηση.

Φιλικά,

Νίκος Γεωργίου.

Αντίγραφο: Προπονητική Ομάδα, Διοίκηση και σε σοβαρές υποψηφιότητες Διοικητικού συμβουλίου