Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Δεν σε αφήνω

Αναγνώστης: Δεν σε αφήνω

opinions-2015a


Δεν σε αφήνω και δεν σε πουλώ. Θα είμαι δίπλα σου και στις νίκες και στις αποτυχίες. Ξύπνησα σήμερα μετά από ένα δίωρο ύπνο αφού επούζιασα ψες όλη νύχτα από την εμφάνιση σου στο γήπεδο. Επούζιασα όμως ξύπνησα με μια ακατανίκητη επιθυμία να ανανεώσω τα season tickets εμένα και της οικογένειας μου. Αυτό θα κάνω γιατί δεν θέλω να σε βλέπω άλλο να χαμηλώνεις το πήχυ, γιατί δεν μπορώ να σε αφήσω μόνη, γιατί θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν τις χαρές που έζησα εγώ μαζί σου.

Δεν θα σε αφήσω και θα ανανεώσω αλλά δεν θα ανεχτώ σε καμία περίπτωση παίχτες με κατεβασμένο κεφάλι. Δεν θα ανεχτώ παίχτες οι οποίοι δεν ξέρουν που βρίσκονται. Δεν θα ανεχτώ παίχτες οι οποίοι μετά την ήττα αναρτούν λόγια παχιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν απαλύνουν τον πόνο που μας προσφέρουν με τη παρουσία τους στο γήπεδο. Θα πολεμήσω με όλη μου τη δύναμη για να σε ξαναδώ στο θρόνο.

Όπως λέει και ένας πολύ καλός μου φίλος, οτιδήποτε πέραν της πρώτης θέσης για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Αυτό να το αντιληφθούν οι παίκτες και ο καθένας που ασχολείται με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Διεκδικούμε την πρωτιά πάντοτε αυτός είναι ο αδιαπραγμάτευτος μας στόχος. Είμαι δίπλα σου.

Αντρέας Παύλου