Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Επανάληψη ξανά και ξανά..

Αναγνώστης: Επανάληψη ξανά και ξανά..

opinions-2015a


Ότι είδαμε όλη την χρονιά είδαμε και στον ψεσινό τελικό, δεν σοκαρίστηκα καθόλου όταν ο Αγγελή πήρε την 4η (!!) κεφαλιά μέσα στην περιοχή μας μετά από στημένο και έδωσε το κύπελλο στον ψυχωμένο και παθιασμένο Απόλλωνα, που δίκαια έφυγε κυπελλούχος από το Τσίρειο.

Ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι απουσίαζαν οι παίκτες μας που παρουσιάζονται αψυχολόγητοι και λίγοι μπροστά στον ΜΕΓΑΛΟ λαό που κάνει έδρα του το κάθε γήπεδο.

Ο προπονητής μας είχε την φαεινή ιδέα να φύγει τον μόνο κίνδυνο στο γήπεδο Ασσίς από τον άξονα και να τον φέρει στα πλάγια δημιουργώντας 0 φάσεις στο 2ο ημίχρονο. Δεν θα σχολιάσω καν την εντεκάδα τελικού με Ράμος δεξί μπακ.

Ας πάμε στην επόμενη μέρα…

Σωστά αποτελεί παρελθόν ο Μιλόγεβιτς, δεν είδα ΚΑΜΙΑ αλλαγή σε σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ του Καϊάφα. Θα ήθελα πραγματικά ένα προπονητή πρωταθλητή, και όσο οξύμωρο και να ακούγεται ναι θα ήθελα τον Λεμονή, που στον Ολυμπιακό με μικρο μπάτζετ εργαζόταν.

Πλέον μόνο Νταμπίζας μπορεί…

Τερματοφυλακες: Αδικαολογητοι θα ελεγα την αποχωρηση Γιωργαλλιδη, Εμπειρη λυση και Κυπριος.. Απο εκει και περα, ειναι η μονη θεση που βλεπω να ειμαστε οκ.

Αμυνα: Η ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΗ, Ρουνιε χαμενος, Ρομαρικ βαρυς, Χαφεζ στον κοσμο του εξω απο την τακτικη ακομα μια φορα, Ορσουλιτς ειναι λιγος, κανενα σχολιο για Καντουτση..πραγματικα χρειαζεται ξεσκαρταρισμα αυτη η γραμμη!!

Κεντρο: Παικταραδες και Φλορεσκου και Μαργκασα , να παραμεινουν, απο εκει και περα χαος, Φυλακτου Οικονομιδης ας δοκιμασουν αλλου , Ασσις μαγος αν θελει να μεινει ας τον κρατησουμε, Μπεμπε δεν προσφερε οσα επρεπε, Κασμι για γελοια

Επιθεση: Μονος διασωθεις την φετινη σεζον ο Σιερινταν, πολυ καλος παρα τις αρχικες μας ανυσηχιες. Σκεμπρι στο καλο ουτε 120 δεν αξιζει και ζητα 180. Ωρα για ενα σεντερ φορ στυλ Κωνσταντινου, Ποτε.
Στα εξτρεμ επικρατει χαος, μπηκε ο Χριστοφη για να νιωσουν οι αντιπαλοι μας πως εχουμε εξτρεμ, αντιο σε Κιρμ, Ραμος , Εζε, Μπαντιμπαγκα…

Αν καταλαβατε καλα , η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..το ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ φοριεται απο καποιους λιγους ποδοσφαιριστες ,, και σε ποιοτητα και σε ψυχη..

Πλήρης αναδιοργανωση τωρα , και ας ειναι αυτη η χρονια που η βαση μας θα αλλαξει και ξανα μεγαλωσουμε, να παρουμε το σωματειο μας στην θεση που το αρμοζει πανω απο το κατεστημενο που πολεμουσαμε τοσα χρονια, που πλεον υπαρχει στην ομαδα μας, και η θυρα9 εμεινε μονη να το πολεμα !!!

Ας ξυπνήσουμε… και του χρόνου μαζί όλοι…για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ…

Α.Ζ