Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Οι προσεγγίσεις πρέπει να είναι νηφάλιες

Οι προσεγγίσεις πρέπει να είναι νηφάλιες

Αναφέρει η θύρα 9 στη  σημερινή ανακοίνωση της: 
“Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του νέου προπονητή που θα πάρει τα κλειδιά του Ηλίας Πούλλος να λήγει με το τέλος της φετινής περιόδου έτσι ώστε να μην δεσμεύσουμε τους επόμενους. Να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη.”.
Δεν ήξερα ότι ο οργανωμένη κερκίδα απέκτησε λόγο και σε αυτά τα θέματα. Και ποιος σοβαρός προπονητής θα έρθει αν το συμβόλαιο του είναι μόνο 6 μήνες; 
Αγαπητοί φίλοι, σίγουρα όσο περισσότερεςδημιουργικές απόψεις και προτάσεις που υπάρχουν τόσο το καλύτερο. Οι προθέσεις της θύρας 9 είναι αγνές, όμως όταν αναφέρεται σε τέτοια θέματα δημόσια, κατά τη  γνώμη μου, κάνει λάθος.
Πλήττει την ομάδα, άθελα της.
Η θύρα 9 δικαιολογημένα μπορεί να ζητά την παραίτηση του ΔΣ. Αυτό μπορεί να το κάνει και δημόσια. Όμως, η απόφαση για το πόση θα είνα η διάρκεια του συμβολαίου του νέου προπονητή είναι αποκλειστικα του ΔΣ. Όποιο και να είναι αυτό. Αυτή πρέπει να είναι και η θέση της θύρας 9. Δεν πρέπει ποτέ να πέφτει σε τέτοιες παγίδες.
Κατ΄αντίστοιχο τρόπο, το ότι κάποιοι ήταν μεγάλοι παίκτες της Ομόνοιας δεν σημαίνει ότι έχουν και το μυαλό εκείνο που θα δώσει τις προτάσεις που δίνουν διέξοδο στο αδιέξοδο.
Για παράδειγμα, ο Μαλε ήταν καλός παίκτης. Το ότι ο Μάλε ήταν καλός παίκτης δεν σημαίνει ότι έχει τις λύσεις που απαιτούνται σε μια προβληματική ομάδα όπως η Ομόνοια. Π.χ., δεν ήταν τόσο σοφός όσο νόμιζε και έκανε λάθος επιλογή όταν πήγε στον Ερμή. Δηλαδή, πήρε μια απόφαση και σε 2 μήνες τον εξευτέλισε ο Φανιέρος. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.
Εγώ πιστεύω ότι τόσο ο Μάλε, όσο και ο Κοντολεύτερος και πολλοί άλλοι, ακόμη και η θύρα 9, δεν έχουν τις προτάσεις εκείνες που μπορούν βγάλουν την Βασίλισσα από την παγίδα. Μάλιστα, πιστεύω ότι λόγω της αδυναμίας τους αυτής, σε συνδυασμό με την υπέρμετρη αγάπη που έχουν για τη Βασίλισσα, τελικά καταλήγουν να την πληγώνουν.
Τέλος, αγαπητοί φίλοι, πιστεύω ότι είναι εξαιρετικής σημασίας και θα ήταν ωφέλιμο να εξηγηθεί στον κόσμο από εσάς γιατί έφυγε ο Πάμπος. Η φυγή του δεν είναι αδικαιολόγητη (αν και δεν μου άρεσε που έφυγε, γιατί δείχνει ότι το ΔΣ είναι αναξιόπιστο, τώρα πρέπει να στηριχθεί ο ομάδα όπως είναι τα τωρινά δεδομένα).
Γιατί δεν πέτυχε ο Πάμπος στην Ομονοια
 
Ο Πάμπος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει το dna που απαιτείται. Ο Πάμπος  έκτιζε ομάδες που διακρίνονται από τη δύναμη. Η Ομόνοια καλά έκανε και το προσέλαβε.
Ωστόσο, στην Ομόνοια, δεν έκανε αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά να κάνει.  Δεν έκτισε ομάδα που να την χαρακτηρίζει η δύναμη. Στην Ομονοια ακολούθησε διαφορετικό δρόμο.  Έκτισε μια  ομάδα που δεν χαρακτηριζόταν από τη δύναμη.  Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Πάμπος μπορεί να κτίσει καλή ομαδα όταν αυτή δεν στηρίζεται στη δύναμη. Δεν το χει ξανακάνει. Στην Ομονοια, ο Πάμπος επέλεξε μια άλλη οδό, για πρώτη φορά, και στο τέλος διαπίστωσε ότι η διαδρομή αυτή δεν οδηγεί στο στόχο. Αν επέλεγε την οδό της δύναμης, σίγουρα θα προσέγγιζε το σωστό στόχο.
L!