Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Περί ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑ 9 ο λόγος!

Αναγνώστης: Περί ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑ 9 ο λόγος!

 


Καταρχήν να πω ότι είμαι μέλος της ΘΥΡΑ 9 τον τελευταίο 1 χρόνο και δεν είμαι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑ παρά τις 3 αιτήσεις μέλους που έκανα αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ:

1: Διαφωνώ κάθετα με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για να φτάσουμε στη σημερινή μέρα , που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στα χέρια του Παπασταυρου. (παρά το γεγονός ότι δεν διαφωνούσα με κάθε μορφής εταιρία)

2: Παρά το ότι έγινε η ΟΜΟΝΟΙΑ εταίρα διαφωνώ με το γεγονός ότι στο τιμόνι του Σωματίου υπάρχουν άτομα από προηγούμενα καταστροφικά συμβούλια τα οποία μπήκαν εκεί για να ικανοποιήσουν τους ετσιθελισμούς κάποιων γνωστών άγνωστων.

3:Τα ψέματα που ακούσαμε τους τελευταίους μήνες από το ΔΣ ή καλύτερα από τα μελή που διαπραγματεύτηκαν με τον Παπασταύρου δεν μετριούνται στα δάκτυλα ούτε και των δυο μας χεριών(σε συνέλευση παρουσίασης του πλάνου Παπασταύρου άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Λώρη να λέει μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις καταφέραμε από 15+5 χρόνια να γίνει το συμβόλαιο για 10+5 υπό προϋποθέσεις. Χθες μας είπαν πέρασε η πρόταση Παπασταύρου για 20 ΧΡΟΝΙΑ)

Υ.Γ: Παρά τα πιο πάνω και άλλα πολλά αρνητικά που βρήκα στις διαδικασίες και στη πρόταση Παπασταύρου πήρα την πολύ σοβαρή και δύσκολη απόφαση να βρεθώ ξανά και φέτος στο γήπεδο(όπως κάνω ανελλιπώς από 4 χρονών. Δηλαδή τα τελευταία 25 χρόνια)αλλά με διαφορετική στάση. Αυτή που ναι μεν θα στηρίξει τους παίκτες , τη φανέλα, το τριφύλλι και τον ύμνο αυτής της ομάδας, ΑΛΛΑ θα είμαι εκεί για να κρίνω πολύ αυστηρά τις όποιες κινήσεις καταστροφής της ιδεολογίας και της δράσης αυτής της ομάδα. Θεωρώ εκεί θα έπρεπε να είμαστε όλοι μας ως ΦΡΟΥΡΟΙ της ιδέας αυτής που δυστυχώς πλέον βρίσκεται στα χέρια κάποιου ξένου. Αυτό θα το αναλύσω και πιο κάτω.

Για τη ΘΥΡΑ 9:

Από πολύ μικρός , όταν ακόμα με κρατούσε ο πατέρας μου από το χέρι ήθελα να βρίσκομαι στη ΘΥΡΑ 9 και αρνούμουν να βρεθώ σε όποιαν άλλη κερκίδα . Τα χρόνια περνούσαν και αυτό δεν άλλαξε ποτέ εκτός από τα τελευταία 4 χρόνια που είμαι κάτοχος season ticket στη Δυτική Πάνω διάζωμα. Με την κάθε εύκαιρα πλέον λόγο δουλειάς βρίσκομαι στο κεντρικό της ΘΥΡΑ 9 για pre game , συνελεύσεις. Βρίσκομαι στα φεστιβαλ της θύρας κάθε χρόνο. Είχα και την τιμή και τη χαρά στο 1ο φεστιβάλ να «καμω τζιαι τον dj»ως μέλος τότε του KIFINES RADIO. Όμως τώρα θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω σε κάτι:

1: Θεωρώ λάθος την απομάκρυνση της ΘΥΡΑ 9 από το γήπεδο γιατί με αυτή τη στάση δίνετε ότι με κόπους αποκτήσαμε, δηλαδή την οργανωμένη κερκίδα μας , το πιο αγνό , καθαρό και πλέον μη καθοδηγούμενο κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτούς , που θα γίνουν τα πιστά σκυλιά τους αυτούς που πολεμήσαμε με πολύ κόπο και πολλές δυσκολίες.

2: Θεωρώ λάθος τη δημιουργία νέας ομάδας. Βασικά το θεωρώ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Ίσως το χειρότερο πράγμα που άκουσα τον τελευταίο καιρό στα περί ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΘΥΡΑ9. Και ειλικρινά με πληγώνει που αυτό το τόσο μεγάλο λάθος βγήκε από τις τάξεις της ΘΥΡΑ 9. Πιστεύω ότι το μόνο που προσφέρει η νέα ομάδα είναι αυτοϊκανοποίηση του εγωισμού πολλών εντός της ΘΥΡΑ 9. Δυστυχώς δεν είναι το ίδιο τώρα με τότε Το 48 αντιστάθηκαν για μιαν ιδεολογία, ενάντια στο φασισμό τους. Τώρα όμως ναι μεν υπάρχει φασισμός στα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ μας.Και με το να κάνουμε νέα ομάδα είναι σαν να και αφήνουμε αυτούς τους φασιστές ανενόχλητους να ασελγούν πάνω της τζιαι εμείς χαλαρά πισκαλουμεν της νέας μας ομάδας στο αγροτικό.

3: Θεωρώ ακόμα ένα μεγάλο λάθος να αποφασίσουν για το μέλλον της ΘΥΡΑ 9, 150 άτομα. Δηλαδή αυτά που φτύνουμε καμουμεν τα ? Εγώ και πολλοί άλλοι σαν εμένα δεν είναι το ίδιο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑΕΝΙΩΤΕΣ επειδή δεν ήταν φέτος μέλη ή πέρσι? Στο κάτω κάτω κάμετε μια διαδικτυακή ψηφοφορία και να μιλήσει όλος ο λαός. Όχι 150 άτομα εκ τον οποίον οι 80 μπορεί να είναι και ανηλικοι.Και για να μην παρεξηγηθώ, ξέρω τη προσφέρουν οι «μιτσιοι» όμως θεωρώ ότι δεν έχουν ούτε την εμπειρία , ούτε ζήσαν και πολλά με την ΟΜΟΝΟΙΑ (εμείς σήκωσε σήκωσε κουππες εσπασαμεν) και τους διακατέχει και λόγο ηλικίας ο πρώτος ενθουσιασμός . (πελλε μου ομαδα δική μας τζιαι ποιος τους *****).

4: Παρα καινούρια ομάδα καλύτερα νέο αριστερό κίνημα που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τόπο.

5: Τέλος τα μέλη της γραμματείας της θύρα 9 δεν έπρεπε να τοποθετηθούν γιατί θεωρώ τι αν δεν το έκαναν ή αν έλεγαν οτιδήποτε άλλο , η απόφαση θα ήταν διαφορετική.

ΥΓ: Η ΘΥΡΑ 9 ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΥΡΑ 9

ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: Θα στηρίξω την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα είμαι εκεί να παλεύω ώσπου να την πιαμε πίσω

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΔΣ-ΘΥΡΑΣ), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 600 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ.ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Αντρέας Γεωργίου