Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ας πορευτεί ο κάθε ένας το δρόμο που επέλεξε

Αναγνώστης: Ας πορευτεί ο κάθε ένας το δρόμο που επέλεξε

 


Φίλοι και φίλες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Με μεγάλη μου λύπη παρακολουθώ τις εξελίξεις που διαδραματίζονται το τελευταίο καιρό. Η κάθε απόφαση του κάθε ενός είτε προσωπικά είτε ομαδικά είναι σεβαστή. Η αντιπαράθεση οι ύβρεις και απειλές από ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ προς ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ μόνο στενοχώρια μπορούν να φέρουν.

Μεγαλωμένος από οικογένεια ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ οι οποίοι έδωσαν τη ψυχή τους και όλο τους το είναι για αυτή τη ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ είτε μέσα στα γήπεδα είτε πάνω στις κερκίδες δεν διανοούμαι να βλέπω ανθρώπους οι οποίοι πριν λίγο καιρό να τραγουδούσαν αγκαλιά, τώρα να βρίζονται και ακόμα χειρότερα να εύχονται αποτυχία στην πορεία που επέλεξαν να ακολουθήσουν έκαστος.

Πολλοί “δημοσιογράφοι” να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση ότι έπιασαν “λαβράκι” ειδήσεων με τις αλλεπάλληλες αντιπαραθέσεις του κόσμου.

Ανεπίσημα πιστεύω ότι αντιπροσωπεύω τον περισσότερο κόσμο ο οποίος με μεγάλη λύπη και στενοχώρια παρακολουθεί αυτόν τον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει την ΣΕΒΑΣΤΗ γνώμη κανενός να ακολουθήσει αυτό που τον πρόσταξε το μυαλό και η καρδιά του, για αυτό ας πορευτεί ο κάθε ένας το δρόμο που επέλεξε χωρίς να πληγώνουμε άλλο αυτή τη ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Αντρέας Ανδρέου.