Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Εισήγηση στη ΘΥΡΑ 9 για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Αναγνώστης: Εισήγηση στη ΘΥΡΑ 9 για την ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Αγαπητοί φίλοι,

Με έχει λυπηθεί παρά πολύ και του πιο πολλούς Ομονοιατες το ότι η Θύρα 9 τραβάει τι δίκη της πορεία. Δεν θα σταθώ καθόλου και δεν θα κρίνω κανένα για το αν είναι σωστό αν όχι αυτό που θέλουν να κάνουν. Ίσως να είναι σωστό, ίσως λάθος, ίσως πετύχει, ίσως αποτύχει.

Ο λόγος που σας γράφω είναι για να κάνω μια εισήγηση γιατί δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα μας χωρίς τη στήριξη της Θύρας 9. Επειδή μιλάνε και γράφουν τα παιδιά της Θύρας 9 για ιδεολογίες, σωματείο, ιδρυτές της Ομόνοιας κτλ τότε θα πρότεινα το εξής. Να οργανωθεί μια συγκέντρωση με μέλη της Θύρας 9 και με κάποια άτομα – ιδρυτές της ομάδας μας. Ας μιλήσουν με τους ιδρυτές της Ομόνοιας και να συζητήσουν, σαν ιδρυτές θα έχουν να πουν αρκετά για την ομάδα και τις δικές τους θέσεις με τα δεδομένα σήμερα. Γιατί να μην δώσουν τη δυνατότητα στους ίδιους τους ιδρυτές να μας πουν πως θέλουν να πορευθούμε παρά να αποφασίσουμε εμείς στη θέση τους πιο δρόμο προτιμούμε.

Αν γίνει αυτό τότε πιστεύω θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι για το μέλλον και το καλό της ομάδας. Αν γίνει αυτό τότε θα πω και το πατέρα μου να είναι παρόν που έχει παίξει στην ομάδα όταν όλοι εμείς είμασταν ακόμη αγέννητοι.

Εύχομαι η ιδέα μου αυτή να μετρήσει γιατί όλοι μας θέλουμε το καλό της ομάδας μας. Κανείς δεν περισσεύει στη πιο δύσκολη δοκιμασία που περνά στα 70χρονα της Ομόνοια μας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης