Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Απόψη Φιλάθλου: Περί Τζίμη

Απόψη Φιλάθλου: Περί Τζίμη


Τις τελευταιες μερες και τι δεν ακουσα και τι δεν διαβασα. Προσωπολατρης δεν ημουν ποτε ομως εμαθα να σεβομαι και να εκτιμω οσους προσφεραν τα μεγιστα στην ομαδα μου. Ας τα παρω ομως απο την αρχη. Θυμαμαι τελευταια φορα που πηγα αεροδρομιο ηταν για τον λουα λουα. Απο τοτε ειχα πει αεροδρομιο θα παω σε εξαιρετικες περιπτωσεις. Και τετοια περιπτωση ηταν ο δημητρης. Ο δημητρης μας. Τοσο πολυ πιστευαμε σε αυτον που τον εφεραμε τραυματια κανοντας υπομονη μεχρι να επουλωσει το τραυμα του και να προσφερει στην ομαδα. Το 2012/2013 θυμαμαι φωναζαμε με ολη μας την ψυχη μεινε για παντα χριστοφη το οποιο δωσαμε στη σιον οσο τον αγορασαμε δηλαδη περιπου 1εκ. Οξυμωρο να τον βελτιωνεις και να τον πουλας το ιδιο. Ας οψεται η αγωνιστικη αφαιμαξη της διοικησης μυλωνα λογω των σοβαρων οικονομικων προβληματων. Τοτε λοιπον ο τζιμης εφευγε εχοντας 32 συμμετοχες με τις 31 να ηταν βασικος με απολογισμο 8 γκολ. Τον φεενουμε λοιπον τραυματια ξεροντας οτι μετα τον γεναρη της χρονιας 15/16 θα μας βοηθουσε γραφοντας 10 συμμετοχες και 1 γκολ.

Παμε στη χρονια 16/17 με τον τζιμη να καταγραφει 28 συμμετοχες 20 ως βασικος και 8 γκολ. Ποια η διαφορα με το 13/14; Ας παμε και στο 17/18 οπου ο τζιμης καταγραφει 31 συμμετοχες 25 ως βασικος με 6 γκολ. Ποιες οι διαφορες με το 12/13; ανθρωπος τρυαματιας οπως κατηγορειται καταγραφει 28 και 31 συμμετοχες… Επισης να σημειωσουμε οτι επεστρεψε σε μας ενω καλλιστα μπορουσε να παει στην παραγκα της κυπρου με καλυτερο μισθο και περισσοτερα μπονους ελεω ευρωπης. Αλλα οχι ειπε θα ερθω να τα τρωω απο την Ομονοια. Το 18/19 τραυματιζεται σοβαρα και να θυμισω οτι τον βαζαμε τρυαματια με αποτελεσμα να επειδηνωνεται η υγεια του. Οπως και να χει ο δημητρης ηταν εκει και μαλιστα πηγε για εγχειρηση εντελως μονος χωρις να τον στηριξει το συμβουλιο μας. Και χωρις να παρει κανενας τηλεφωνο να δει αν πηγαν ολα καλα. Και τοτε ηταν στο ποδοσφαιρικο ο πλουτης αβρααμ ο οποιος εκανε ουκ ολιγα εγκληματα στην νεοσυστατη εταιρια. Φετος ειχε ενα μικρο τραυματισμο αλλα τον περισσοτερο καιρο ηταν απλα παραγκωνισμενος απο τον προπονητη.

Ας παμε να δουμε τωρα τη σταση αρκετου κοσμου… τουριστας, τα τρωει τα 25 χιλιαρικα το μηνα και δεν παιζει, μονιμα τραυματιας και πολλα αλλα εμετικα… Τουριστας ηταν ο πατσατζογλου ο αγκιρε ο αγκουιαρ και ποσοι αλλοι που δεν θα σταματω που εμασησαν ενα καρατελο λεφτα χωρις να προσφερουν τιποτα. Αυτος ειναι ο ορισμος του τουριστα. Αν ειναι σε αυτη τη κατηγορια ο τζιμης φερνω το χαλλουμι. Απο τη μερα που ηρθε δεν κλωτσα τραυματιας… με 28 και 31 συμμετοχες με στατιστικα προ σιον εποχης δεν μου φαινεται να μην κλωτσα ή να ειναι τραυματιας. Ο τζιμης το τελευταιο χρονο ενιωθε πιεση απο τις βρισιες του κοσμου με μνημη χρυσοψαρου. Επισης φοβοταν να εκφρασει τυχον πονο γιατι επαιρνε απαντησεις του τυπου μα παλε?

Δυστυχως ξεχναμε ευκολα και σβηνουμε μονοκοντυλια τα παντα. Ας θυμηθω μιχαλη κωνσταντινου τονι σαβεφσκι ανθρωπους που προσφεραν ουκ ολιγα και εφυγαν εν μια νυχτι. Ο τζιμης στην προ σιον εποχη ειχε 137 συμμετοχες με 26 γκολ ενω απο το 15 εως σημερα 81 συμμετοχες με 17 γκολ… αλλα ηταν τραυματιας. Με τον τζιμη κατακτησαμε ενα πρωταθλημα 2 κυπελλα και 2 σουπερ καπ ενω μετρησαμε και προκρισεις…. ακομα θυμαμαι τον πυραυλο με την ντεν χααγκ στο γσπ. Τετοιους παιχτες και ειδικα κυπριους δεν τους πουλας με τετοιο αισχρο τροπο… μπορουσες καλιστα να του ζητησεις να μειωσει τις απολαβες του και να τον αφησεις εκει να βοηθα οποτε χρειαζεται. Κανενας δεν με πειθει οτι ξοφλησε. Αν δεν δεχοταν μια σοβαρη προταση του τυπου 8 χιλιαρικα ας που.ε το μηνα μπορει να αποχωρησει. Εμεις τι εκαναμε τον δωσαμε δωρεαν στον ανταγωνιστη μας και μαλιστα στο ντεπουτο του εδειξε οτι καθε αλλο παρα τελειωμενος ειναι. Φυσικα θα δειξει και η συνεχεια. Και ας μην μου πεις καποιος ηταν η δοξα γιατι τουτες οι δοξες και οι εθνικοι που υποτιμουμε μας εχουν ταπανιασει ουκ ολιγες φορες τα τελευταια χρονια…

Ξεκινησαμε να πουμε ενα τονο ψεμματα και μαλιστα ο κοσμος να κατηγορει ΠΟΙΟΝ? Τον δημητρη? Ειπετε μας για το οτι τον εβαλε πανω ο μανατζερ του ο μασιας… στο τελος δεν ειχε μανατζερ. Ειπετε μας 5 χρονια κουτσος. Ψεμματα εγραψα πανω με αποδειξεις… ειπετε τα ετρωε. Γι αυτο και ειπε να ρθω στην Ομονοια να τα τρωω που πληρωναμε καθε πασχα και χριατουγεννα και δεν θα παω στους καλοπληρωτες. Και τωρα επηε να παιξει καλα στην ανορθωση επειδη εκει δεν πληρωνεται αλλα πληρωνει. Ειπετε μας τουριστας αποδεδειγμενα ειναι και αυτο ψεμμα. Ειπετε οτι εκαμετε του προταση μειωσης απολαβων. Ψεμματα ουδεμια προταση εγινε. Αλλα ψεμματα εχετε? Προβλεψη: στην ανορθωση αν δεν κλωτσησει θα πειτε ξοφλημενος. Αν κλωτσησει θα πειτε εμας μας κοροιδευε και εκει παιζει ο τουριστας… Τελικα ρε γαμωτο εμεις παντα πιανουμε τα κολοπαιδα που σε μας τουριστευουν για να τα πιανουν ενω παν αλλου και παιζουν λες και εκει δεν πληρωνονται.

Δεν εξεταζω πλεον αν μπορουσε αν δεν μπορουσε να μας παιξει. Αν και θεωρω οτι ακομα μπορουσε να προσφερει καποια πραγματα με ενα μικροτερο ποσο ωστε να κρατηθει ο ανθρωπος που ηταν ο μονος που συμπεριφερθηκε τιμια και ανθρωπινα σε μας. Να τον κρατησουμε γιατι ακομα δεν ξοφλησε. Να τον κρατησουμε για να του δειξουμε το σεβασμο μας και το ευχαριστω μας… καποιος σατσιας μαριος ηλια και ποσοι αλλοι τυχαρπαστοι κρεμμασαν τα παπουτσια στις ομαδες τους λογω του οτι εδιναν βαθος ροστερ ηταν κυπριοι και επειδη τους σεβονταν και ακομα αναρωτιεμαι αν τουτοι οι τυποι εγνωριζαν αν εν στρογγυλη η μπαλα. Ο δημητρης τις τελευταιες μερες ηταν βαθια πληγωμενος και με το δικιο του. Τα εκαναμε στον τονι στον μιχαλη κωνσταντινου και σε ποσους αλλους δεν θυμαμαι που ετιμησαν το τριφυλλι και εφτυσαν αιμα. Οποτε ο κοσμος καλα θα κανει να σταματησει αμεσα και να δειξει λιγη τσιππα και σεβασμο στον τζιμη.

Συγγνωμη τζιμη εκ μερους ολων και θα σε αγαπαμε σαν ενα απο μας. Οποιος γνωριζει λιγα δραμια μπαλας αντιλαμβανεται οτι εφυγε η πιεση και το αγχος απο πανω σου πλεον και ποσο θα στοιχησει σε πολλους τομεις η φυγη σου. Οσοι αντιλαμαβανονται. Σε ευχαριστουμε τζιμη και μπορει να εισαι ο τελευταιος που θα κανω ονομαστικη μνεια.

Υγ. Πρασινε λαε ας ξεκινησουμε τωρα να δωκουμε πας τον παναγη. Τουριστας καθεται και πληρωνεται… Ντροπη. Σεβαστειτε λιγο οσους τιμουν και τιμησαν το τριφυλλι

Mixalis-kifinas