Home SPORTS NEWS Φιλικές νίκες για τους “αιώνιους” της Ισπανίας

Φιλικές νίκες για τους “αιώνιους” της Ισπανίας

 


Νίκες επί των Σέλτικ και Τσέλσι πέτυχαν οι δύο “αιώνιοι” της Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-1 της Σκωτσέζικης ομάδας, ενώ η Ρεάλ κέρδισε 3-2 τους “μπλε”. Οι δύο φιλικές αναμετρήσεις διεξήχθησαν στα πλαίσια του International Champions Cup.

Για τους νταμπλούχους Ισπανίας άνοιξε το σκορ ο Αρντά Τουράν με όμορφο γκολ, ενώ η ισοφάριση ήρθε μετά από γκάφα της άμυνας των “μπλαουγκράνα”. Ο Γκρίφιθς σε κενό τέρμα σκόραρε για της Σέλτικ, μετά από λάθος κοντρόλ του Μαρτίνες. Δύο λεπτά αργότερα η Μπάρτσα πήρε πάλι προβάδισμα, όταν Άμπροουζ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από προσπάθεια για διώξιμο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τέρμα του Μουνίρ, έπειτα από ασίστ του Σουάρεζ.

Με τον Μαρσέλο σε τρελά κέφια, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 3-2 τη Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, ενώ εφτά λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-0. Ο Μαριάνο με γκολάρα στο 36′ του αγώνα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήραν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η Τσέλσι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ με δύο γκολ του Αζάρ, στο 80′ και στις καθυστερήσεις.

Οι καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια: