Home SPORTS NEWS Νίκες για τις ελληνικές ομάδες: “3άρα” ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, “διπλό” ο Ολυμπιακός

Νίκες για τις ελληνικές ομάδες: “3άρα” ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, “διπλό” ο Ολυμπιακός

Paok


Το τρία στα τρία έκαναν οι ελληνικές ομάδες στους πρώτους αγώνες για τα play off του Europa League. Σε μια εβδομάδα καλούνται να υπερασπιστούν τα σκορ πρόκρισης που πέτυχαν για να προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κέρδισαν με το ίδιο σκορ, 3-0, τις Ντιναμό Τιφλίδας και Μπρόντμπι αντίστοιχα. “Διπλό” για τον Ολυμπιακό στην Πορτογαλία, που επικράτησε με 1-0 της Αρούκα.

Ο δικέφαλος του βορρά πήρε “διπλό” στην Γεωργία, έχοντας σκόρερ τους Μάτος, Κρέσπο και Περέιρα. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 20 λεπτό, ενώ ο δεύτερος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 71ο λεπτό, για να έρθει δώδεκα λεπτά αργότερα ο Περέιρα να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Στην “πράσινη” επικράτηση επί των Δανών στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας”, για το “τριφύλλι” δύο γκολ πέτυχε ο Μπεργκ, σε 45ο και 82ο λεπτό, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Λεντέσμα στο 54ο λεπτό ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα.

Το μοναδικό γκολ στη μάχη του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία σημείωσε ο Σεμπά στο 27ο λεπτό, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ντιναμό Τιφλίδας-ΠΑΟΚ 0-3
Παναθηναϊκός -Μπρόντμπι 3-0
Αρούκα-Ολυμπιακός 0-1

Γκολ από τους αγώνες:

http://www.dailymotion.com/video/x4p8oio_dinamo-tbilisi-0-3-paok-thessaloniki-fc-all-goals-highlights-europa-league-qualification-2016-hd_sport