Home SPORTS NEWS Έριξε “πεντάρα” η Λίβερπουλ, το 6 στα 6 πέτυχε η Σίτι

Έριξε “πεντάρα” η Λίβερπουλ, το 6 στα 6 πέτυχε η Σίτι

liverpool


Κανένα περιθώριο δεν άφησε η Λίβερπουλ στην Χαλ, κερδίζοντας την με 5-1. Στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων πήγαν οι “κόκκινοι”, που προηγήθηκαν με γκολ του Λαλάνα και διπλασίασαν τα τέρματα τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλνερ. Το 3-0 στο ημίχρονο διαμόρφωσε ο Μανέ. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 51′, η Χαλ μείωσε σε 3-1, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Κουτίνιο πέτυχε ένα όμορφο γκολ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε με γκολ-πέναλτι του Μίλνερ.

Διαβάστε ακόμη: «Κόκκινοι διάβολοι»… για φίλημα!

Το 6 στα 6 πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, κερδίζοντας εκτός έδρας τ Σουόνσι με 3-1. Δύο γκολ πέτυχε ο Αγκουέρο και ένα ο Στέρλινγκ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γιορέντε.

“Διπλό” πέτυχε η Τότεναμ, που με δύο γκολ του Σον νίκησε την Μίντλεσμπρο, που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Γκίμπσον. Η Μπόρνμουθ με γκολ του Στάνισλας υποχρέωσε την Έβερτον στην πρώτη της φετινή ήττα, ενώ η Γουέστ Μπρομ πήρε βαθμό στην έδρα της Στόουκ με γκολ στις καθυστερήσεις. Λυτρωτής για την Κρίσταλ Πάλας ο Μπεντέκε, που στο 90’+4′ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στη Σάντερλαντ, που είχε προηγηθεί με 2-0 στο σκορ.

Τα αποτελέσματα από το κυρίως πιάτο της 6ης αγωνιστικής:
Λίβερπουλ – Χαλ 5-1
Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι 1-3
Μπόρνμουθ – Έβερτον 1-0
Μίντλεσμπρο – Τότεναμ 1-2
Στόουκ – Γουέστ Μπρομ 1-1
Σάντερλαντ – Κρίσταλ Πάλας 2-3

Στιγμιότυπα: