
Στην Ανδαλουσία έμελλε να σταματήσει το αήττητο σερί της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την Σεβίλλη να κερδίζει 1-0 την ομάδα του Σιμεόνε. Ο Στεβέν Εν’Νονζί στο 73′ σκόραρε το μοναδικό γκολ του ντέρμπι κορυφής, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του να φτάσει στην κορυφή, έστω και προσωρινά, αφού εάν κερδίσει απόψε η Ρεάλ ανεβαίνει αυτή στην 1η θέση. Ήταν ένα δυνατό ματς, που είχε πολλές μάχες, όπως και κάρτες, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κόκε στο 77′.
Νωρίτερα η Θέλτα κέρδισε 4-1 την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Στο 32′ ο Ούγκο Μάγιο έβαλε μπροστά στο σκορ τη Θέλτα, για να ισοφαρίσει με τον Αλεντόσα η Ντεπορτίβο πέντε λεπτά αργότερα. Με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ιάγο Άσπας στο 60′ η Θέλτα πήρε πάλι το προβάδισμα, που με δύο γκολ των Ορεγιάνα στο 78′ και Άσπας με το δεύτερο προσωπικό του στο 83′ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.
Στιγμιότυπα από τους δύο αγώνες:
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)
![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-100x75.jpg)


