Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Μπετίς vs Ειμπάρ & Αμιένς vs Μαρσέιγ με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη...

Μπετίς vs Ειμπάρ & Αμιένς vs Μαρσέιγ με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet


Μπετίς vs Ειμπάρ

Μπετίς:

Για περίπου 70 λεπτά έκανε την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν, ωστόσο από εκεί και πέρα κατέρρευσε. Η Μπέτις αδίκησε τον εαυτό της με το «βαρύ» 5-1 της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας, σε ματς όπου μέχρι το 70’ ήταν ανώτερη και έπρεπε να κερδίζει! Ο αντίπαλος προηγήθηκε από στατική φάση στο 39’, οι Σεβιγιάνοι ισοφάρισαν στο 48’ με το φοβερό σουτ του Έμερσον, είχαν καθαρές ευκαιρίες στη συνέχεια, ωστόσο στο 68’ η απόφαση για πέναλτι (αυστηρή) υπέρ της Βιγιαρεάλ άλλαξε όλη τη ψυχολογία του αγώνα. Η ομάδα του Ρούμπι κατέρρευσε, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα απ’ τη Βιγιαρεάλ, η οποία σκόραρε τέσσερις φορές και έφτασε στο παντελώς πλασματικό 5-1.

Τίπς:

*Μετράει 5/7 Over 2.5 στο φετινό πρωτάθλημα

*Μετράει 6/7 G/G στο φετινό πρωτάθλημα.

Ειμπάρ:

Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Έιμπαρ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, πήρε ισάριθμες νίκες και έφτιαξε την ψυχολογία της. Την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε τη Θέλτα και δεν μπορεί να πει κανείς ότι έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, στο πρώτο μέρος καμία εκ των δύο ομάδων δεν απείλησε ιδιαίτερα. Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με το όμορφο γκολ του Εσπόζιτο στο 47’, από εκεί και έπειτα η Θέλτα πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο γκολκίπερ Ντμίτροβιτς ήταν παρών. Στο 60’ ήρθε το 2-0 για την Έιμπαρ με τον Ορεγιάνα, έπειτα απ’ το «φτηνό» λάθος του στόπερ Αϊντού, η Θέλτα έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Τίπς

*Έρχεται από 4/7 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας.

*Μετράει 4/7 X ημίχρονα.

Εκτίμηση:

Η Μπέτις έκανε εξαιρετική εμφάνιση για 70 λεπτά κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Έρχεται από 2/3 εντός έδρας νίκες, εκεί σκοράρει πάντα, απέναντι της δεν έχει κάποιο μεγαθήριο απόψε, η Έιμπαρ είναι ομάδα απ’ αυτές που μπορεί να κερδίσει.
Διπλό Στοίχημα 1Χ&0-3 – 1.87

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Αμιένς vs Μαρσέιγ

Αμιένς:

«Τσίμπησε» βαθμό η Αμιάν την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της φορμαρισμένης Ανζέ. Δεν ήταν ένα απλό αποτέλεσμα, καθώς ο αντίπαλος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πολύ κοντά στην κορυφή, η αποστολή της ομάδας του Έλσνερ ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Τίπς:

*Goal/Goal τα 5/6 πρόσφατα παιχνίδια.

*Δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα 5/8 παιχνίδια.

*Έρχεται από 4/6 Over 2.5

Μαρσέιγ:

Προσπαθεί να «ξεκολλήσει» απ’ τις απουσίες η Μαρσέιγ, η οποία πήρε ακόμη μια την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Ρεν. Υποδέχτηκε μια αξιόμαχη αντίπαλο με σημαντικές απουσίες, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα, έχανε απ’ το 19’ και το γκολ του Νιάνγκ, η Ρεν ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό και δεν απειλήθηκε. Από κόρνερ ήρθε το 1-1 του Καλέτα-Τσαρ στο 52’ για τη Μαρσέιγ, η οποία πίεσε και έβγαλε φάσεις, ωστόσο η πιο κλασική ευκαιρία του δεύτερου μέρους ήταν για τη Ρεν, με τον γκολκίπερ Μανταντά να κάνει διπλή φοβερή απόκρουση.

Τίπς:

*Μετράει 6/8 Under 2.5 στο πρωτάθλημα.

*Έρχεται από 4/6 G/G στο πρωτάθλημα.

Εκτίμηση:

Η Αμιάν είναι ανεβασμένη, έρχεται από το θετικό 1-1 με την Ανζέ, όμως δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Δεν μπορεί να ρισκάρει κόντρα στη Μαρσέιγ, κάτι που ισχύει και για τους Μασσαλούς, οι οποίοι θα παίξουν με αρκετές απουσίες. Δύσκολα θα πάει ψηλά το ματς.
Διπλό Στοίχημα Χ2&0-2 – 2.21

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!

Επέλεξε “Ακριβές Σκορ” σε οποιοδήποτε αγώνα από τα πρωταθλήματα της England Premier League – Germany Bundesliga – Italy Serie A – Spain La Liga – Champions League – Europa League αν το τελικό αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίστροφο του στοιχήματος σου, τότε σου επιστρέφουμε το ποντάρισμα σου πίσω μεχρι 200%