Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Σαν σήμερα (4/10) από την Meridianbet!!!

Σαν σήμερα (4/10) από την Meridianbet!!!


04/10/1930

Η 4η Οκτωβρίου είναι μια γιορτινή και σημαδιακή μέρα για το οικοδόμημα της ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού. Και αυτό γιατί στις 4 Οκτωβρίου 1930, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση των 35 μελών της.

04/10/1987

Η Εθνική Ελλάδος βόλεϊ κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Γάνδη, στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της. Με προπονητή τον Θανάση Μαργαρίτη και με τους Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, Θανάση Μουστακίδη, Δημήτρη Γόντικα, Στέλιο Καζάζη, Δημήτρη Καζάζη, Τάσο Τεντζέρη και Σωτήρη Αμαριανάκη νικά στο μικρό τελικό τη Σουηδία με 3-2 σε 2 ώρες και 46 λεπτά, στο παιχνίδι με τη μεγαλύτερη διάρκεια στη διοργάνωση.

04/10/1999

Επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης φορτηγού με το λεωφορείο (δύο χιλιόμετρα πριν από τα διόδια στα Τέμπη) που μεταφέρει φιλάθλους του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (1-1) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!