Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Αρμενία – Ελλάδα στην Megabetplus

Αρμενία – Ελλάδα στην Megabetplus


Ελλάδα-Αρμενία με OVER: Πόνταρε στην Megabet Plus

Η Εθνική Ελλάδος φιλοξενείται στο Ερεβάν από την Αρμενία στο προτελευταίο ματς των προκριματικών και θέλει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Η αναμέτρηση είναι βαθμολογικά αδιάφορη και για τις δύο ομάδες, όμως αμφότερες έχουν άλλα κίνητρα. Η Ελλάδα θέλει να δώσει συνέχεια μετά την εμφάνιση κόντρα στη Βοσνία, ενώ οι παίκτες της Αρμενίας σίγουρα θα θελήσουν να δείξουν στον νέο προπονητή τους.

Περιμένουμε ματς με αρκετά γκολ, οπότε επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.02 στην Megabet Plus. Το Under 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.80. Η επιλογή του άσου προσφέρει 3.20, ενώ το διπλό για νίκη της Ελλάδας δίνει 2.23. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.35.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.