Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Σπάλ vs Σαμπτόρια με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet

Σπάλ vs Σαμπτόρια με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet


Ντέρμπι ουραγών έχουμε απόψε στο «Paolo Mazza» ανάμεσα στις Σπαλ και Σαμπντόρια, τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές το συγκρότημα του Σέμπλιτσι πανηγύρισε μόλις μία νίκη επί της Πάρμα (1-0 εντός έδρας) στις 5 Οκτωβρίου, στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Την Πέμπτη (31/10) επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Μίλαν (1-0) σε μία αναμέτρηση που ήταν κινητική, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.

*GG στα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

*Σκόραρε στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Σαμπντόρια συγκεντρώνοντας μόλις πέντε βαθμούς μετά από δέκα αγωνιστικές. Στις τρεις τελευταίες αναδείχθηκε ισόπαλη με τις Ρόμα (0-0 εντός έδρας) και Λέτσε (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπολόνια (2-1 εκτός έδρας). Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της «Ντόρια», Κλαούντιο Ρανιέρι, υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Εκτίμηση GG 2-4 απόδοση 4,25

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.