Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ελκυστικές αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές για το Νάπολι-Μπαρτσελόνα στην Megabet Plus

Ελκυστικές αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές για το Νάπολι-Μπαρτσελόνα στην Megabet Plus


Μεγάλη αναμέτρηση διεξάγεται στο Σαν Πάολο μεταξύ της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Νάπολι έδειξε ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ και σχεδόν πάντα σκοράρει. Όσον αφορά την Μπάρτσα δείχνει αρκετά ανεβασμένη, και με τον Μέσι σε τρομερή φόρμα, αναμένεται ότι θα σημαδέψει δίχτυα.

Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.75 στην Megabet Plus. Το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.63. Η επιλογή του άσου προσφέρει 3.27, ενώ το διπλό για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 2.13. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.51.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.