Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Οι στοιχηματικές επιλογές στην meridianbet για τον αγώνα Εσπανιολ-Γουλβς

Οι στοιχηματικές επιλογές στην meridianbet για τον αγώνα Εσπανιολ-Γουλβς


Ματς ρεβάνς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι η Γουλβς  μάτωσε την ήδη λαβωμένη κατα την φετινή χρονιά Εσπανιόλ. Με τέσσερα γκολ στην έδρα της έβαλε ένα τέλος στην υπόθεση πρόκριση! Δεν μας ξένισε αυτό αφού το μυαλό όλων της ομάδα της Εσπανιόλ βρίσκεται αποκλειστικά στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.Ανταποκρίνεται θετικά η Γούλβς σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα αν και μη συνηθισμένη.

Οι επιλογές του προπονητή της Εσπανιόλ Αμπελάρδο δείχνουν ότι το Γιουρόπα είναι τελειωμένη υπόθεση. Αντιθέτως ο Σάντσο της Γούλβς πηρε τους πάντες μαζί του αλλά πιθανόν πολλοί να μην χρησιμοποιηθούν.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.