Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων στον αγώνα Μαν. Γιουνάιτεντ – Κλαμπ Μπριζ στην meridianbet

Πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων στον αγώνα Μαν. Γιουνάιτεντ – Κλαμπ Μπριζ στην meridianbet


Ματς ρεβάνς για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας έληξε με το στενό 1-1. Η Κλάμπ Μπριζ άνοιξε το σκόρ μετά από το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Οι κόκκινοι διάβολοι αντίδρασαν άμεσα και έφεραν στο 36 λεπτό το ματς στα ίσα, απότελεσμα που ήταν και το τελικό.

O Σόλσκιερ βλέπει μια μικρή κούραση στην ομάδα και για αυτό τον λόγο θα προβεί σε ελαφρύ ροτέισον χωρίς όμως να παρατάξει αδύναμη ενδεκάδα! Θεωρώ ότι θα χρειαστούμε ένα θαύμα για να περάσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής Κλεμάν στέλνωντας διάφορα μηνύματα.

Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει κερδίσει τις 11 τελευταίες φορές που αντιμετώπισε αγγλική ομάδα, χάνοντας τις οκτώ εξ αυτών. Από την άλλη η Μάντσεστερ είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια της για τα παιχνίδια νοκ – άουτ του Γιουρόπα Λιγκ με έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.