Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Πόνταρε στην Megabet Plus για το Ομόνοια-ΕΝΠ με αμέτρητες επιλογές πονταρίσματος

Πόνταρε στην Megabet Plus για το Ομόνοια-ΕΝΠ με αμέτρητες επιλογές πονταρίσματος

Η Ομόνοια υποδέχεται την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο ΓΣΠ και θέλει πάση θυσία επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έμεινε πλέον στο -4 από την κορυφή και οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Ένωση, από την άλλη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παρότι δύσκολα μπορεί να κοντράρει μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα, θα το παλέψει.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.
*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Αναμένουμε μια επικράτηση των γηπεδούχων, επιλέγουμε άσο σε απόδοση 1.27 στην Megabet Plus. Η επιλογή του διπλού προσφέρει 9.64, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.97. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.09. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.16.
Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!
Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.