Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης στην Megabetplus

Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης στην Megabetplus


Goal/Goal στο Λίβερπουλ-Ατλέτικο με πολλές επιλογές στην Megabet Plus

Λίβερπουλ και Ατλέτικο θα αναμετρηθούν στο Ανφιλντ, για τη ρεβάνς των «16» του Champions League, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να καλούνται να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Μπορεί, ο κοροναϊός να έχει χτυπήσει και το ποδόσφαιρο, ωστόσο το γήπεδο θα γεμίσει κανονικά.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Η Λίβερπουλ έχει το προβάδισμα για πρόκριση, παρά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ανώτερη ομάδα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και δείχνει ικανή να πάρει το ζητούμενο. Ωστόσο, αμυντικά είναι ασταθής και θεωρούμε ότι η Ατλέτικο μπορεί να σκοράρει.

Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 2.13 στην Megabet Plus. Η επιλογή του over 2.5 γκολ είναι 2.05, ενώ για το under 2.5 γκολ είναι 1.75. Στα σημεία, η Λίβερπουλ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς ο άσος έχει απόδοση 1.54, ενώ το διπλό για νίκη της Ατλέτικο είναι στο 6.30. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.85.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.