Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Κοιτάμε πίσω σαν σήμερα

Κοιτάμε πίσω σαν σήμερα


H Meridianbet σας ενημερώνει για το τι συνέβηκε σαν σήμερα στον αθλητισμό! Ρίξτε μια ματιά για να ενημερωθείτε, πραγματικά αξίζει…

σαν σήμερα στις…

H Meridianbet σας ενημερώνει για το τι συνέβηκε σαν σήμερα στον αθλητισμό! Ρίξτε μια ματιά για να ενημερωθείτε, πραγματικά αξίζει…

σαν σήμερα στις…

08/05/1936

Ο τζόκεϊ Ralph Neves πέφτει από το άλογό του “Flanakins”, ποδοπατείται από άλλα 4 άλογα στο Bay Meadows της Καλιφόρνια και δηλώνεται κλινικά νεκρός από τον γιατρό των αγώνων. Στο νεκροτομείο όπου μεταφέρεται ο γιατρός Horace Stevens του κάνει ένεση αδρεναλίνης και τον επαναφέρει στη ζωή με αποτέλεσμα να ξαναγυρίσει στους αγώνες.

08/05/1982

Ο Καναδός πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Gilles Villeneuve σκοτώνεται στο Grand Prix του Ζόλντερ στο Βέλγιο. Ο Villeneuve δεν κατάφερε ποτέ να ανακηρυχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Το 1997 όμως ο γιος του, Jacques Villeneuve, θα καταφέρει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα της Williams.

08/05/1984

Δώδεκα εβδομάδες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες η ΕΣΣΔ ανακοινώνει από την τηλεόραση ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει. Η αιτιολογία είναι η εμπορευματοποήση των Αγώνων και η χρησιμοποιήσή τους για αντισοβιετική προπαγάνδα.

08/05/1999

Ο Ιταλός ιστιοπλόος Giovanni Soldini κερδίζει τον αγώνα 27.000 μιλίων Around Alone που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1998 και γίνεται ο πρώτος μη Γάλλος που κερδίζει τον αγώνα στις 5 φορές που έχει γίνει.

08/05/2006

Παραιτείται ο Franco Carraro, ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIGC) και τρεις μέρες μετά, παραιτείται σύσσωμο το ΔΣ της Γιουβέντους, ενώ οι η αξία της μετοχής της ομάδας στο Χρηματιστήριο θα φθάσει την 19/5 ακριβώς στα μισά της αξίας της 9ης Μαϊου, εξ αιτίας του σκανδάλου για τα «στημένα» παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα, που ξεσκεπάζει η ιταλική αστυνομία. Τελικά στη Μίλαν, στη Λάτσιο, στη Φιορεντίνα και στη Ρετζίνα θα αφαιρεθούν βαθμοί, ενώ η Γιουβέντους θα υποβιβαστεί στην Β’ κατηγορία και 12 κορυφαίοι παίκτες της θα πάρουν μεταγραφή.

08/05/2008

Οι μετοχές του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που κατείχε ο Γιώργος Σπανουδάκης, αδερφός του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, περιέρχονται στην κατοχή του προέδρου της ΠΑΕ Αντώνη Ρέμου, όπως είχε υποσχεθεί και προγραμματίσει η διοίκηση της ομάδας στις 11/3/2008.

08/05/2011

Ο Παναθηναϊκός νικά την Maccabi Electra με 78-80 στον τελικό του Final Four της Euroleague στην Βαρκελώνη και κατακτά τον τίτλο για 6η φορά στην ιστορία του.

Ο Βέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που ήδη είναι ο πιο πολυνίκης προπονητής στην Euroleague, φτάνει τους 8 τίτλους, τους τελευταίους 5 με τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανακηρύσσεται MVP της Euroleague 2010-11 και γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που κερδίζει και τα 3 βραβεία που δίνονται στο τέλος της σεζόν -του MVP, του Καλύτερου Αμυντικού και του Μέλους της Καλύτερης Πρώτης Ομάδας της Euroleague.

08/05/2013

Ο Σκωτσέζος τεχνικός σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοινώνει την απόφασή του να αποσυρθεί από τον πάγκο της Manchester United στο τέλος της σεζόν. Στα 26 χρόνια με την ομάδα έχει κατακτήσει 38 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 13 πρωταθλημάτων Premier League και δύο UEFA Champions League.

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Υποστήριξη Πελατών  της Meridianbet στο 70003247