Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ντέρμπι από τα παλιά…

Ντέρμπι από τα παλιά…


Werden Wremen: Πρόκειται για την απογοήτευση της σεζόν. Η Βέρντερ Βρέμης έχει ένα τόσο καλό ρόστερ και πάλι, όμως, δεν μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι (9/11 ήττες). Κάθε αγωνιστική λέμε ότι θα αφυπνιστεί, αλλά για νίκη ούτε λόγος να γίνεται.  Μόνο με νίκη θα πλησιάσει την 16η θέση στους δύο βαθμούς. Το πρόγραμμά της είναι πολύ δύσκολο. Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, μιας και δεν της επετράπη να ξεκινήσει προπονήσεις όταν άρχισαν και οι άλλες ομάδες. Άλλο ένα μειονέκτημα. Για την εντός έδρας φόρμα της (6 σερί ήττες, 5 χωρίς να σκοράρει), ούτε λόγος να γίνεται. Η άμυνά της είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα.

Leverkusen: Η Μπάγερ είναι από τις ομάδες που δεν ευνοήθηκαν από το μπρέικ. Είχε πάρει μπρος σε Γερμανία και Ευρώπη, με συνέπεια να της ανακοπεί ο ρυθμός. Με 6 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια βρίσκεται κοντά στην πρώτη 4άδα. Είδε βέβαια τις Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ να κερδίζουν, αλλά μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Λειψία σε περίπτωση νίκης στη Βρέμη.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 50 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.