Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Παίξε στην meridianbet Στουτγάρδη – Αμβούργο

Παίξε στην meridianbet Στουτγάρδη – Αμβούργο


VfB Stuttgart: Μίνι-κρίση στη Στουτγάρδη. Για άλλη μία αγωνιστική έδειξε το κακό εκτός έδρας πρόσωπό της και ηττήθηκε με σκορ 3-2 στο Κίελο κόντρα στη Χόλσταϊν. Προς έκπληξη πολλών ανανεώθηκε το συμβόλαιο του προπονητή Πελεγκρίνο Ματαράτσο έως το 2022. Που σημαίνει πως η διοίκηση πετάει το μπαλάκι στους παίκτες. Εντός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία.

Hamburger Sv: Ντεφορμέ και το Αμβούργο, που προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 με την Μπίλεφελντ. Άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής, μιας και είχε αρκετές ευκαιρίες. Για τον κόουτς Ντίτερ Χέκινγκ ήταν μάλιστα το καλύτερο ματς της σεζόν, αλλά σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην αστοχία των παικτών του. Μένει με μία νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια. Εκτός έδρας μετρά 8 ισοπαλίες σε 14 ματς και μόλις τρεις νίκες. Ελάχιστη συγκομιδή για ομάδα που θέλει να ανέβει κατηγορία. Γενικά και στα δύο ματς μετά από την επανέναρξη έκανε καλά παιχνίδια.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 50 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.