Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Πόνταρε στην Megabet Plus για το Σαμπντόρια-Μίλαν με αμέτρητες επιλογές

Πόνταρε στην Megabet Plus για το Σαμπντόρια-Μίλαν με αμέτρητες επιλογές


Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς η Μίλαν κυνηγά την 5η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ροσονέρι στο -4 απ’ την πέμπτη Ρόμα και θέλουν πάση θυσία τους βαθμούς στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Η Σαμπντόρια είναι βαθμολογικά αδιάφορη καθώς είναι απίθανο να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Στην έδρα της βέβαια είναι υπολογίσιμη και θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με καλές εμφανίσεις.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Εκτιμούμουμε ότι θα κάνει την έκπληξη η Σαμπντόρια και επιλέγουμε άσο σε απόδοση 5.78 στην Megabet Plus. Το διπλό για νίκη της Μίλαν δίνει 1.49, ενώ η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.27. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.69.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.