Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Γιουβέντους-Λυών στην Megabet Plus με τις καλύτερες επιλογές για ποντάρισμα

Γιουβέντους-Λυών στην Megabet Plus με τις καλύτερες επιλογές για ποντάρισμα


Μεγάλη ρεβάνς μεταξύ της Γιουβέντους και της Λυών, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να κυνηγά την ανατροπή μετά την ήττα 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Η ομάδα του Σάρι έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό σε σχέση με την Λυών, παίζει στην έδρα της κι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για ανατροπή των δεδομένων.

Η Λυών βρίσκεται για μήνες σε αγωνιστική αδράνεια καθώς το γαλλικό πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω κορωνοϊού ενώ πρόσφατα έχασε στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Θεωρούμε πως η Γιουβέντους εύκολα ή δύσκολα θα ανατρέψει την ήττα στην Γαλλία, για αυτό επιλέγουμε άσο σε απόδοση 1.78 στην Megabet Plus. Το διπλό για νίκη της Λυών είναι στο 4.08, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα η απόδοση είναι στο 4.10. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over 2.5 γκολ είναι 1.47, ενώ για το under 2.5 γκολ είναι 2.50. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.50.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Attachments area