
Ο Όμιλος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Θεοδότου για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του 14χρόνου γιου του, Νικόλα Θεοδότου.
Η ανακοίνωση:
“Καλό ταξίδι Νικόλα Θεοδότου
Με βαρύτατη θλίψη και σπαραγμό ψυχής το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια στην οικογένεια του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Θεοδότου του οποίου ο γιος Νικόλας έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα σήμερα από την ζωή σε ηλικία μόλις 14 ετών. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει παρηγοριά στην οικογένεια του.
Στο καλό να πας Νικόλα, καλό παράδεισο να έχεις 🙏
Κουράγιο και δύναμη ψυχής Γιώργο Θεοδότου”.
![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)



![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)
![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-100x75.jpg)


