Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Αποκλειστική προσφορά Primetel για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Αποκλειστική προσφορά Primetel για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Η Primetel, ο επίσημος τηλεοπτικός χορηγός της ομάδας μας από το 2013, προσφέρει μια αποκλειστική προσφορά και μια συλλεκτική επετειακή εμφάνιση!

Κάθε νέος ή υφιστάμενος συνδρομητής κινητής που μεταφέρει τον αριθμό του σε πρόγραμμα κινητής Primetel GIGA Smart ή GIGA Unlimited ή ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, θα κερδίζει δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ που θα εξαργυρώνει στα Green Boutique της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και μια συλλεκτική επετειακή φανέλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Από μόλις 4.79 ευρώ το μήνα, απολαμβάνουν κάθε μήνα 250 λεπτά & 250 SMS προς Όλους, 1GB Mobile Internet, προϊόντα αξίας 30 ευρώ από τα καταστήματα της Ομόνοιας και μια συλλεκτική φανέλα. Γιατί οι πρωταθλητές αξίζουν την καλύτερη προσφορά!

Επιπλέον, οι συνδρομητές Internet και Τηλεόρασης από την Primetel θα απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ομάδα και τη νέα τηλεοπτική χρονιά 2021-22 , καθώς και ολόκληρο το Κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο από μόνο 39.90€ το μήνα, με Fiber 100Mbps ή με 20Mbps, όπου δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου οπτικών ινών.

Γίνετε συνδρομητές κινητής Primetel καλώντας 133, ένα κατάστημα Primetel ή στέλνοντας SMS στο 8585.