Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Cash Back, Combo Bets, Σκόρερ για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουν. με...

Cash Back, Combo Bets, Σκόρερ για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουν. με την Γουλβς


Το τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα CYTA αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Νωρίς το απόγευμα (17:00) ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί την Δόξα Κατωκοπιάς. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, ο Εθνικός είναι ουραγός και η Δόξα βρίσκεται στην 10η θέση με έξι βαθμούς περισσότερους. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο δύο νίκες στο πρωτάθλημα και αυτές τις έκαναν στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Η Δόξα λίγο πριν τα Χριστούγεννα έκανε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας με σκορ 2-1. Στην Bet on Alfa η νίκη του Εθνικού προσφέρεται σε απόδοση 2.30, η ισοπαλία στο 3.40, η νίκη της Δόξας στο 2.80, το Over 2.5 στο 2.10, το Under 2.5 στο 1.65 και το Goal/Goal στο 1.85. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.35.

Οι έξι από τους επτά εκτός έδρας αγώνες της Δόξας είχαν συνολικά γκολ 2-3. Στον σημερινό αγώνα τα 2-3 συνολικά γκολ προσφέρονται σε απόδοση 1.90 στην Bet on Alfa.

Η Μάντσεστερ Γιουν. έχει βελτιωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχει κάνει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στους πέντε τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα. Ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και πλησιάζει στις προνομιούχες θέσεις. Υποδέχεται την Γουλβς (19:30) η οποία είναι ομάδα των Under. Συγκεκριμένα έχει κάνει 15 Under 2.5 σε 18 αγώνες πρωταθλήματος. Στους επτά πιο πρόσφατους αγώνες της έκανε ισάριθμα Under 1.5. Στην Bet on Alfa η νίκη της Μάντσεστερ Γιουν. προσφέρεται σε απόδοση 1.55, η ισοπαλία στο 3.95, η νίκη της Γουλβς στο 5.80, το Over 2.5 στο 2.00, το Under 2.5 στο 1.80 και το Goal/Goal στο 2.10. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.65 και το Under 1.5 στο 3.40.

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουν. με ημίχρονο-τελικό Χ/1 έχει απόδοση 4.10 στην Bet on Alfa. Τα σκορ 1-0 και 2-0 υπέρ της προσφέρονται σε αποδόσεις 6.20 το καθένα. Τα σκορ και τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Η Bet on Alfa προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο απόδοση 4.20 για πρώτο σκόρερ, 4.20 για τελευταίο σκόρερ, 2.00 για anytime σκόρερ και 6.00 στο να σκοράρει 2+ γκολ.

Το βράδυ στις 22:15 μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming στην Bet on Alfa τον αγώνα της Κάντιθ με την Σεβίλλη για την La Liga. Η γηπεδούχος έχει μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα και καμία δεν ήταν εντός έδρας. Η Σεβίλλη έχει την μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έχασε εκτός έδρας από την Χετάφε με σκορ 1-0. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά οκτώ πόντων αλλά η Σεβίλλη έχει δύο αγώνες λιγότερους. Στους δύο πιο πρόσφατους αγώνες της για το πρωτάθλημα νίκησε εντός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1) και έκανε ισοπαλία (1-1) με την Μπαρτσελόνα. Στην Bet on Alfa η νίκη της Κάντιθ προσφέρεται σε απόδοση 4.70, η ισοπαλία στο 3.30, η νίκη της Σεβίλλης στο 1.85, το Over 2.5 στο 2.40, το Under 2.5 στο 1.55 και το Goal/Goal στο 2.20. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 3.10 και το Under 1.5 στο 2.65.

Η Σεβίλλη εκτός έδρας έχει κάνει οκτώ Under 2.5 σε εννέα αγώνες. Ο συνδυασμός «Νίκη Σεβίλλης & Under 2.5» έχει απόδοση 3.25 στην Bet on Alfa.

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet ο τριπλός συνδυασμός «Νίκη Σεβίλλης & Under 2.5 & Να κερδίζει η Σεβίλλη στο πρώτο ημίχρονο » έχει απόδοση 5.17 στην Bet on Alfa.

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.