Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ρεβάνς στο Champions League με Combo Bets, Ειδικά Στοιχήματα και Build &...

Ρεβάνς στο Champions League με Combo Bets, Ειδικά Στοιχήματα και Build & Bet / Παίξε μπάλα με την Bet On Alfa


Σήμερα διεξάγονται δύο επαναληπτικοί της φάσης των «16» του Champions League. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αν υπάρχει ισοπαλία στο σύνολο των τερμάτων των δύο ομάδων και στους δύο αγώνες ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Οι αγώνες ξεκινάνε στις 22:00.

Η Λίβερπουλ πήρε σπουδαία νίκη στο Μιλάνο κόντρα στην  Ίντερ με σκορ 2-0 και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα (Φιρμίνιο 75’, Σαλάχ 83’). Με αυτή τη νίκη η Λίβερπουλ έκανε έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό Champions League. Σε όλους τους αγώνες της έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ.

Η Ίντερ την Παρασκευή επέστρεψε τις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη. Κέρδισε την Σαλερνιτάνα εντός έδρας με σκορ 5-0. Στη ρεβάνς με την Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να κάνει εξαντλήσει τις πιθανότητές της και αγώνας είναι πολύ πιθανό να έχει πολλά γκολ και θέαμα.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Λίβερπουλ προσφέρεται σε απόδοση 1.55, η ισοπαλία στο 4.20, η νίκη της Ίντερ στο 5.20, το Over 2.5 στο 1.60, το Under 2.5 στο 2.30 και το Goal/Goal στο 1.65. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.90.

Στην ενότητα Combo θα βρείτε ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal / Aπόδοση 2.00

Νίκη Λίβερπουλ & Over 2.5 / Aπόδοση 2.10

Νίκη Λίβερπουλ & Over 3.5 / Aπόδοση 3.35

Νίκη Λίβερπουλ & Goal/Goal / Aπόδοση 2.90

Νίκη Ίντερ & Over 2.5 / Aπόδοση 7.80

Νίκη Ίντερ & Goal/Goal / Aπόδοση 8.60

Ισοπαλία & Goal/Goal / Aπόδοση 5.00

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Η Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο της αγώνα με την Σάλτσμπουργκ πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1 εκτός έδρας και είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πριν από αυτόν τον αγώνα είχε έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο και σε όλους είχε σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ.

 

Η Σάλτσμπουργκ έχει σκοράρει στους επτά από τους οκτώ αγώνες της στο φετινό Champions League. Στον πρώτο της αγώνα με την Μπάγερν προηγήθηκε στο 21’ αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι το τέλος. Ισοφαρίστηκε στο 90’ από τον Κομάν (1-1).

Στην Bet on Alfa η νίκη της Μπάγερν προσφέρεται σε απόδοση 1.21, η ισοπαλία στο 7.00, η νίκη της Σάλτσμπουργκ στο 10.00, το Over 3.5 στο 1.70, το Under 2.5 στο 2.70 και το Goal/Goal στο 1.65.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα της Bet on Alfa:

Γηπεδούχος – Νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ / Απόδοση 2.30

Γηπεδούχος – Νίκη και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 2.20

Γηπεδούχος – Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 1.50

Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 2.55

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet της Bet on Alfa μπορείτε να φτιάξετε οποιονδήποτε συνδυασμό σκεφτείτε. Ο τριπλός συνδυασμός «Νίκη Μπάγερν & Goal/Goal & Over 4.5» προσφέρεται σε απόδοση 3.36.

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.