Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ελλάδα-Κύπρος με Cash Back, Combo Bets και Ειδικά / Παίξε Μπάλα με...

Ελλάδα-Κύπρος με Cash Back, Combo Bets και Ειδικά / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa


Η Εθνική ομάδα της Κύπρου επισκέπτεται σήμερα την αντίστοιχη της Ελλάδας στα πλαίσια του Nations League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 21:45.

Η Εθνική Ελλάδος έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στον όμιλο με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα και οι δύο ήταν σε εκτός έδρας αγώνες. Την πρώτη αγωνιστική νίκησε την Βόρειο Ιρλανδία με σκορ 1-0 και στη συνέχεια πέρασε νικηφόρα και από το Κόσοβο με το ίδιο σκορ και τον ίδιο σκόρερ. Ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε τη λύση και στους δύο αγώνες και πλέον η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς. Πλέον φαίνεται εφικτός ο στόχος της ανόδου στην 2η κατηγορία του Nations League.

Η Εθνική ομάδα της Κύπρου έχει έναν βαθμό από την ισοπαλία εντός έδρας με την Βόρειο Ιρλανδία (0-0). Την πρώτη αγωνιστική έχασε εντός έδρας με σκορ 2-0 από το Κόσοβο. Δεν σκόραρε σε κανέναν από τους δύο αγώνες της και αυτό έχει συμβεί στους 12 από τους 16 πιο πρόσφατους αγώνες της. Κόντρα στην Εθνική Ελλάδος θα προσπαθήσει να πετύχει το πρώτο της γκολ στον όμιλο.

Στους μεταξύ τους αγώνες η Ελλάδα έχει δώδεκα νίκες, η Κύπρος δύο νίκες και ένας αγώνας τελείωσε ισόπαλος. Στους έξι πιο πρόσφατους η Ελλάδα μετράει ισάριθμες νίκες. Η πιο πρόσφατη νίκη της Κύπρου ήταν το 2001.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Ελλάδας προσφέρεται σε απόδοση 1.24, η ισοπαλία στο 5.40, η νίκη της Κύπρου στο 13.00, το Over 2.5 στο 1.90, το Under 2.5 στο 1.75 και το Goal/Goal στο 2.90.

Στα σκορ, το 1-0 υπέρ της Ελλάδας προσφέρεται σε απόδοση 4.90, το 2-0 υπέρ της Ελλάδας στο 4.20, το 0-0 στο 12.00 και το 1-0 υπέρ της Κύπρου στο 24.00.

Τα ημίχρονα-τελικά και τα σκορ έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa. Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές για την κανονική διάρκεια του αγώνα:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 3.65

Νίκη Ελλάδας & Over 2.5 – Απόδοση 2.00

Νίκη Ελλάδας & Goal/Goal – Απόδοση 4.10

Νίκη Κύπρου & Goal/Goal – Απόδοση 39.00

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 9.60

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

Under 1.5 και στα δύο ημίχρονα – Απόδοση 2.20

Over 0.5 και στα δύο ημίχρονα – Απόδοση 1.70

Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα – Απόδοση 5.80

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Για τον Χρόνο Επίτευξης Πρώτου Γκολ σε 15λεπτα έχουν ενδιαφέρον οι ακόλουθες επιλογές:

Πρώτο γκολ στο διάστημα 46’-60’ / Απόδοση 7.40

Πρώτο γκολ στο διάστημα 61’-75’ / Απόδοση 11.00

Πρώτο γκολ στο διάστημα 76’-Τέλος / Απόδοση 13.00

Στους Σκόρερ για τον Τάσο Μπακασέτα υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:

Μπακασέτας – Πρώτος Σκόρερ / Απόδοση 4.90

Μπακασέτας – Τελευταίος Σκόρερ / Απόδοση 4.90

Μπακασέτας – Να σκοράρει Anytime / Απόδοση 2.35

Μπακασέτας – Να σκοράρει 2+ γκολ / Απόδοση 8.30

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.