Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Άποψη φιλάθλου: Πάμε να τα μετρήσουμε…

Άποψη φιλάθλου: Πάμε να τα μετρήσουμε…


Εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους, εγώ θα ασχοληθώ λίγο με τους είρωνες, αλαζόνες συμπολίτες. Όχι γιατί δεν με απασχολεί η τωρινή κατάσταση, αλλά γιατί ό,τι και να πούμε δεν θα αλλάξει κάτι, αναμένουμε την βελτίωση της ομάδας μας σε όλους τους τομείς.

Επί της ουσίας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου μας προπονητή , αν αντιλήφθηκα καλά, λέχθηκε ότι η ομάδα μας είναι πρώτη στους τίτλους, κατι που εκ των πραγμάτων δεν ισχύει. Ωστόσο, σαν καλά αρπακτικά στο επίσημο αποέλ, ανέμεναν στη γωνιά για να ειρωνευτούν και να χλευάσουν. Επαναλαμβάνω, το επίσημο αποέλ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επειδή τους αρέσει το μέτρημα και η ιστορία, αν και την αγνοούν οι πλείστοι γιατί δεν τους συμφέρει, να τους πω απλά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει 53 τίτλους, έχει 62 έναντι 63 του αποελ. Για την ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου έχει ωραιότατα βιβλία να διαβάσετε και θα δείτε γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 62 δικαιότατους τίτλους, έναντι 63, τίτλων αρκετοί απ’ αυτούς αμφιλεγόμενοι για πολλούς και διάφορους λόγους.

Κρατήστε τις ειρωνείες σας για εσωτερική κατανάλωση και για παρηγοριά, γιατί αν ξέρατε την ιστορία σας, θα σκύβατε το κεφάλι από ντροπή.

Εμείς είμαστε περήφανοι όχι για τους τίτλους αλλά για το ποιοι είμαστε , εσείς είστε αυτοί που ειρωνεύονται, όπως κάνατε και στον Απόλλωνα το καλοκαίρι που κέρδισε το πρωτάθλημα, ή καλύτερα το πρωτάθλημα που δεν του στέρησαν…

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΠΙΣΤΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ – ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ