Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ίντερ-Μπαρτσελόνα με πολλές επιλογές / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Ίντερ-Μπαρτσελόνα με πολλές επιλογές / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa


Τρίτη αγωνιστική στους ομίλους του Champions League. Οι δύο πρώτοι σε κάθε όμιλο προκρίνονται στους «16» της διοργάνωσης ενώ η ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση θα συνεχίσει στο Europa League.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Η Ίντερ έχασε στο πρωτάθλημα από την Ρόμα με σκορ 2-1 παρόλο που προηγήθηκε. Στον όμιλο έχασε στην πρεμιέρα στο Μιλάνο από την Μπάγερν με σκορ 2-0 και στη συνέχεια νίκησε εκτός έδρας την Βικτόρια Πλζεν με σκορ 2-0. Οι δύο αγώνες κόντρα στην Μπαρτσελόνα πλέον έχουν πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία. Κόντρα στην ομάδα της Βαρκελόνης δεν έχει καλή παράδοση, έχει μόνο δύο νίκες σε 14 ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης. Στον όμιλο ξεκίνησε με άνετη εντός έδρας νίκη επί της Βικτόρια Πλζεν (5-1) και στη συνέχεια έχασε στο Μόναχο από την Μπάγερν με σκορ 2-0. Η δεύτερη θέση δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό θα κριθεί στους δύο επόμενους αγώνες με αντίπαλο την Ίντερ.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Ίντερ προσφέρεται σε απόδοση 4.00, η ισοπαλία στο 3.85, η νίκη της Μπαρτσελόνα στο 1.80, το Over 2.5 στο 1.60, το Under 2.5 στο 2.30 και το Goal/Goal στο 1.60.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 1.90

Νίκη Ίντερ & Over 2.5 – Απόδοση 5.80

Νίκη Ίντερ & Over 3.5 – Απόδοση 11.00

Νίκη Ίντερ & Goal/Goal – Απόδοση 6.60

Νίκη Μπαρτσελόνα & Over 2.5 – Απόδοση 2.40

Νίκη Μπαρτσελόνα & Over 3.5 – Απόδοση 3.95

Νίκη Μπαρτσελόνα & Goal/Goal – Απόδοση 3.15

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.60

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet της Bet on Alfa ο συνδυασμός «Νίκη Μπαρτσελόνα & Over 3.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 4.13.

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Στα ημίχρονα-τελικά το 1/Χ προσφέρεται σε απόδοση 16.00, το Χ/Χ στο 6.40, το 2/Χ στο 15.00, η ανατροπή 2/1 στο 43.00 και η ανατροπή 1/2 στο 24.00.

Τα ημίχρονα-τελικά και τα σκορ έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa. Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Στα ειδικά στοιχήματα για τα ημίχρονα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι ακόλουθες επιλογές:

Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 4.00

Πρώτο ημίχρονο – να σκοράρουν και οι δύο ομάδες / Απόδοση 3.65

Δεύτερο ημίχρονο – να σκοράρουν και οι δύο ομάδες / Απόδοση 2.70

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.