Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ανανέωση και 6η διαδοχική σεζόν

Ανανέωση και 6η διαδοχική σεζόν


H Vitabiotics, η No1 εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής στη Βρετανία και η μοναδική με 4 βραβεία Queen’s Αward, συνεχίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά ως ο κύριος χορηγός συμπληρωμάτων διατροφής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υποστηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές μας με τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής που διαθέτει.

Η Vitabiotics, η οποία στήριζε μέχρι τώρα την ΟΜΟΝΟΙΑ με το συμπλήρωμα διατροφής, Wellman, συνεχίζει την υποστήριξή της με τη σειρά Jointace, η οποία αποτελεί την εξειδικευμένη σειρά για την υγεία και ευλυγισία των αρθρώσεων.

Το λογότυπο Jointace θα βρίσκεται στο παντελονάκι της επίσημης αγωνιστικής μας εμφάνισης για τη σεζόν 2023-24.

Η Vitabiotics, καθώς και η εταιρεία, Μ.Σ.Ιακωβίδης, ως αντιπρόσωπος του brand στην Κύπρο, είναι από τους μακροβιότερους και πιο σημαντικούς συνεργάτες της πρώτης ομάδας και παραμένει στο πλευρό μας για 6η διαδοχική αγωνιστική περίοδο!

Το συμπλήρωμα διατροφής Jointace, από τη Vitabiotics, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη σειρά στήριξης της υγείας και ευλυγισίας των αρθρώσεων. Οι μοναδικοί συνδυασμοί βιταμινών, μετάλλων και άλλων θρεπτικών συστατικών κάνουν τα συμπληρώματα Jointace μια Premium σειρά στήριξης ενός απαιτητικού τρόπου ζωής.

Η σειρά Jointace περιλαμβάνει

– Jointace MAX: με κάψουλες Omega-3 και δισκία μικροθρεπτικών κολλαγόνων
– Jointace Sport:
 με βρωμελαΐνη και υαλουρονικό οξύ
– Jointace Collagen:
 με εκχύλισμα ginger και κολλαγόνο τύπου ΙΙ
– Jointace Original:
 με, βιταμίνες C, E, B12, D και μεταλλικά στοιχεία
– Jointace Omega-3:
 με Omega-3 λιπαρά οξέα
– Jointace Rose Hip MSM:
 με εκχύλισμα ginger και rose hip

Ακολουθούμε τη Vitabiotics στα social media

– Instagram:www.instagram.com/vitabiotics_cyprus
– Facebook:
www.facebook.com/VitabioticsCyprus

Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία και online στο EvZeen.com.

Ευχαριστούμε θερμά τη Vitabiotics και την εταιρία Μ.Σ.Ιακωβίδης για τη διαχρονική άριστη συνεργασία που έχουμε και εκφράζουμε τη βεβαιότητα πως η κοινή μας πορεία θα συνεχίσει να είναι εποικοδομητική και επιτυχημένη.