Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων στη μνήμη του Νίκου Χαραλάμπους

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων στη μνήμη του Νίκου Χαραλάμπους

Ποδοσφαιρικός αγώνας ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΕΑΣ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ εις μνήμη Νίκου Χαραλάμπους!


Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας και το ΕΑΣ Αγίου Δομετίου διοργανώνουν αγώνα μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων τους εις μνήμη του αειμνήστου Αρχηγού της Ομόνοιας Νίκου Χαραλάμπους.

Όπως είναι γνωστό ο Νίκος Χαραλάμπους ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΕΑΣ και ακολούθως μεταγράφηκε στην Ομόνοια όπου κατέγραψε μια ένδοξη ποδοσφαιρική πορεία.

Διετέλεσε Αρχηγός της Ομόνοιας και της Εθνικής Κύπρου ενώ ήταν από τους ιδρυτές και για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Ομίλου Παλαιμάχων της Ομόνοιας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. στο Κοινοτικό Γήπεδο Αγίου Δομετίου ενώ θα προηγηθεί επιμνημόσυνη λειτουργία και τελετή μνήμης.
Πρόγραμμα

● 8.30 – 9.00 πμ – Επιμνημόσυνη λειτουργία στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Άγιος Δομέτιος
● 9.30 πμ – Εκδήλωση μνήμης στο Σωματείο ΕΑΣ Αγίου Δομετίου
● 11.00 πμ – Ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαιμάχων Ομόνοιας – ΕΑΣ
στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δομετίου.

ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Μεγάλε Αρχηγέ δεν θα σε Ξεχάσουμε ποτέ! Ποδοσφαιρικός αγώνας εις μνήμην Νίκου Χαραλάμπους Παλαίμαχοι ΕΑΣ Αγίου Δομετίου Παλαιμάχοι Ομόνοιας Λευκωσίας vS AOMONOIA-/ASYKOZAL Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 11.00 Κοινοτικό Γήπεδο Αγίου Δομετίου OMONOIA Πρόγραμμα: 8:30nμ: Επιμνημόσυνη λειτουργία, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Άγιος Δομέτιος 9:30nμ: Τελετή μνήμης στο σωματείο ΕΑΣ Αγίου Δομετίου 11:00nμ: Ποδοσφαιρικός αγώνας ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΕΑΣ"