Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Κλειδώνει την πρόκριση και τριπλασιάζει η Ομόνοια!

Κλειδώνει την πρόκριση και τριπλασιάζει η Ομόνοια!


Έτοιμη να σφραγίσει την παρουσία της στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Κύπρου η Ομόνοια, που υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού.

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Μετά από το εντυπωσιακό 3-0 στο πρώτο ματς, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό και γνωρίζει πως αρκεί μία καλή εμφάνιση για να το διατηρήσει. Το «τριφύλλι» θέλει να κάνει το back to back μετά την περσινή κατάκτηση και μόνο με… θαύμα θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη ρεβάνς με τον Άρη Λεμεσού (18:00).

Οι δύο συνεχόμενες «τριάρες» απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, μαζί με τη συνολική εικόνα της Ομόνοιας το τελευταίο διάστημα, γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά ενός ακόμα… ξεκούραστου άσου. Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να πιέσει ψηλά από νωρίς και αυτό αποτελεί βούτυρο στο ψωμί του Γιάννη Αναστασίου και των παικτών του, οι οποίοι θα έχουν αρκετούς χώρους στην αντεπίθεση για να οδηγήσουν το ματς εκεί που θέλουν. Στο 2.95 η νίκη της Ομόνοιας.

Από εκεί και πέρα, η ποδοσφαιρική λογική λέει πως ο Άρης θα δοκιμάσει να βρει ένα γρήγορο γκολ και πως οι γηπεδούχοι θα είναι κάπως πιο… μαζεμένοι στην αρχή. Άλλωστε, η Ομόνοια δεν έχει λόγο να βγει μπροστά μετά το υπέρ της 3-0 και αν κρατήσει το «μηδέν» στο ημίχρονο θα βρει στη συνέχεια ευκαιρίες για νέα επικράτηση κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού. Το ενδεχόμενο για ισοπαλία στο ημίχρονο και άσο στο τέλος του αγώνα συνοδεύεται με απόδοση 7.00.

Η πρόκριση έχει ουσιαστικά… κριθεί και αυτό ίσως είναι αρκετό για να δώσει στοιχεία χαλαρότητας στην αναμέτρηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως υφίσταται και η μάχη στο πρωτάθλημα και αν το αποτέλεσμα κριθεί οριστικά, τότε θα υπάρξει έδαφος για αρκετές φάσεις στις δύο εστίες. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Τέλος, ανάμεσα      στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·         Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy