Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Παίζει την ύπαρξή της στο 2.65 η Ομόνοια!

Παίζει την ύπαρξή της στο 2.65 η Ομόνοια!


Ο «μαραθώνιος» των Playoffs στην 1η Κατηγορία συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ομόνοια και Άρη Λεμεσού έχει τον χαρακτήρα τελικού στο «ΓΣΠ».

Η Ομόνοια στο συγκεκριμένο ματς θα παίξει τα ρέστα της μπροστά στο κοινό της με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να αυξήσει τις ελπίδες της όχι μόνο για τον τίτλο, αλλά και για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία και πλέον τα λάθη απαγορεύονται. Οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου θέλουν να ρεφάρουν την πρόσφατη «γκέλα» (1-1) με την Πάφο και μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο. Η νίκη μέσα στην έδρα του ΑΠΟΕΛ θα αποτελέσει οδηγό και το «τριφύλλι» υπόσχεται παθιασμένο παιχνίδια απέναντι στον Άρη Λεμεσού.

Το «τρίποντο» για την Ομόνοια απέναντι στον Άρη προσφέρεται σε απόδοση 2.65.

Αξίζει να σταθούμε και στο παρελθόν των δύο ομάδων. Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι υπέρ των γηπεδούχων. Σε 21 ματς στη Λευκωσία η Ομόνοια μετράει 16 νίκες, 3 ματς έχουν λήξει ισοπαλία και ο Άρης έχει χαμογελάσει μόλις δυο φορές. Πάντως, με δεδομένο ότι το ματς είναι οριακό και για τον Άρη οι δύο ομάδες μας υπόσχονται γκολ και επιθετικό παιχνίδι. Απόδοση 1.80 να σκοράρουν στο «ΓΣΠ» και οι δύο ομάδες.

Τέλος, ανάμεσα      στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·         Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy