
Με θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγε από την ζωή ο Ιάκωβος (Άκης) Ιακώβου 65 ετών από Στρόβολο και τέως κάτοικο Επισκοπειού.
Ο εκλιπών ήταν αδελφός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας Κούλλη Ιακώβου.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό, την Τετάρτη 03 Απριλίου, ώρα 15:30 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.
Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 15:00.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στον Κούλλη Ιακώβου και στους οικείους του εκλιπόντος.
Αιωνία να είναι η μνήμη του!






![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)



![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



