Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Το αντίο του Ανδρέα Μιχαηλίδη στον Κυπέρα (PHOTOS)

Το αντίο του Ανδρέα Μιχαηλίδη στον Κυπέρα (PHOTOS)


Παρευρέθηκε στην κηδεία του Ανδρέα Κυπέρα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ενώ χθες έκανε μία πολύ συναισθηματική ανάρτηση αποχαιρετώντας, όπως αναφέρει, έναν φίλο. Ανήρτησε μάλιστα με φωτογραφίες από το παρελθόν μαζί με τον Κυπέρα.

«Τη Δευτέρα έγινε στη Λευκωσία, η κηδεία ενός εξαίρετου ανθρώπου, του πολύ καλού μου φίλου Ανδρέα Κυπέρα και φυσικά δεν μπορούσα να λείψω.

Ο Ανδρέας διετέλεσε φροντιστής της Ομόνοιας Λευκωσίας για 10ετίες και είχα τη μεγάλη τύχη και τιμή να συνεργαστώ μαζί του για τρία σχεδόν χρόνια, όταν ήμουν προπονητής στην ομάδα της Λευκωσίας.

Με τίμησε με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του, ενώ αρκετές φορές με συμβούλευε και με στήριζε σε δύσκολες στιγμές…

Πρίν λίγο καιρό έχασε την αγαπημένη του σύζυγο Ανδρούλλα, κάτι που δεν ξεπέρασε ποτέ… Τώρα φυσικά ταξίδεψε να τη βρεί και είμαι βέβαιος ότι θα είναι ξανά ευτυχισμένος μαζί της.

Ο Ανδρέας ήταν ένας πραγματικός λεβέντης κι ένας άνθρωπος «βαρετός»!! Με μια ψυχή μάλαμα, δεν μπορούσε να κάνει κακό σε κανένα.

Αγαπούσε παθολογικά την οικογένεια του, λάτρευε την Ομόνοια κι εκτιμούσε τους φίλους του. Διατηρήσαμε τη φιλία μας και μετά που έφυγα απο την Ομόνοια, χαίρομαι δε, που τον είδα και μιλήσαμε σχετικά πρόσφατα.

Είχαμε κάποιες διαφορές στα πολιτικά, από σεβασμό όμως ο ένας προς τον άλλο, δεν τα συζητούσαμε ποτέ, διατηρώντας έτσι άθικτη τη φιλία μας…

Να πας στο καλό φίλε μου Κυπέρα, χαιρετισμούς στην κα. Αντρούλλα μας. Δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ.

Δεν στο είπα ποτέ, αλλά η παρουσία σου στα αποδυτήρια της Ομόνοιας, με βοήθησε πολύ στο να παραμείνω τόσο καιρό εκεί σαν προπονητής…

Σε ευχαριστώ πολύ (ευχαριστώ επίσης τον γιό του Σωτήρη για τις φωτό που δεν είχα)…».