Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Το σαν σήμερα (14/10) από τη Meridianbet

Το σαν σήμερα (14/10) από τη Meridianbet


14/10/1878

Δύο ομάδες από το Σέφιλντ παίρνουν μέρος στον πρώτο αγώνα ποδοσφαίρου που γίνεται κάτω από το φως των προβολέων.

14/10/1951

Στο Vellodrome της Μασσαλίας η Ελλάδα χάνει με 1-0 από την Β’ Γαλλίας σε φιλικό αγώνα. Η ελληνική ομάδα αποτελείται από παίκτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και έχει προπονητή τον Γιάννη Χέλμη. Την ίδια στιγμή μία άλλη Εθνική, βασισμένη σε παίκτες του Ολυμπιακού κερδίζει με 4-0 τη Συρία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

14/10/1960

Ο ημιεπαγγελματισμός και οι ελεύθερες μεταγραφές καθιερώνονται στην Ελλάδα με κυβερνητική απόφαση. Θα ισχύσουν από την ποδοσφαιρική περίοδο 1961-62.

14/10/2014

Στο 41ο λεπτό του αγώνα Σερβία – Αλβανία για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, και με το αποτέλεσμα 0-0, τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι με σημαία που φέρει αλβανική επιγραφή και απεικονίζει τη λεγόμενη «μεγάλη Αλβανία» εμφανίζεται πάνω από τον αγωνιστικό χώρο. Όταν φτάνει χαμηλά ο Μίτροβιτς το αρπάζει και αφαιρεί τη σημαία. Η ενέργεια εξοργίζει τους Αλβανούς, που του ορμούν και ακολουθεί γενική σύρραξη, με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Με καθυστέρηση μισής περίπου ώρας ο Άγγλος διαιτητής Μάρτιν Άτκινσον θα διακόψει την αναμέτρηση.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ!

Παίξε ένα δελτίο με 5 εώς 40 αγώνες και λάβε έξτρα Μπόνους στις αποδόσεις σου!