Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Για δοκιμαστικά στο «Ηλίας Πούλλος» ο Λούης Πατσαλίδης

Για δοκιμαστικά στο «Ηλίας Πούλλος» ο Λούης Πατσαλίδης


Αυτή την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Λούης Πατσαλίδης τα σπάει στον ALPHA με την πιο τρελή παρέα σε ένα Celebrity Edition που αρχίζει στις 21.00 και συνεχίζει μέχρι και την αλλαγή του χρόνου!

Ο Λούης επιφύλαξε στους τηλεθεατές του την καλύτερη εκπομπή του “Λουης Νight Show” πριν φύγει το 2019, αφού μετά από δεκάδες τηλεοπτικά τρολς και φάρσες σε τηλεοπτικούς αστέρες και πολιτικούς, “φύλαγε” ένα άσο στο μανίκι του για το τέλος.

Ο ίδιος για την αυριανή εορταστική εκπομπή του, ετοίμασε από τα πιο ξεκαρδιστικά τρολαρίσματα στην αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα, την Ομόνοια.

Ο γνωστός stand up – comedian έβαλε τα γάντια του τερματοφύλακα, φόρεσε τα αθλητικά του και έστησε την καλύτερη φάρσα της χρονιάς, με συνεργό του, τον προπονητή της ομάδας Χένινγκ Μπέργκ.

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Παναγή, ο Λούης μοιάζει η ιδανική λύση για την θέση του τερματοφύλακα.

Η αντίδραση των ποδοσφαιριστών θα είναι ξεκαρδιστική όταν θα τον αντικρίσουν θα μείνουν άφωνοι, χωρίς να έχουν ιδέα το τι τους περιμένει.

Οι ατάκες του stand up – comedian θα σας κάνουν να “κλάψετε” στα γέλια, όπως επίσης και η απόδοση του στο ποδόσφαιρο.

Το “Μεν φοάσαι είχαμε τζαι χειρότερους πορτάριες που μένα κατά καιρούς” του Λούη προς τον προπονητή ήταν μια ατάκα που ξεχώρισε στο βίντεο και μας έκανε να γελάσουμε μέχρι δακρύων, αφού όντως έχει μια ρεαλιστική διάσταση.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα:

Ολόκληρη η φάρσα αύριο στις 21:00 στον Alpha Κύπρου

Συντονιστείτε στην εορταστική εκπομπή του “Λούης Νight Show” πριν αποχαιρετήσουμε τον χρόνο, γιατί αυτή δεν θα είναι η μόνη πλάκα που θα κάνει ο Λούης, αφού μας επιφύλαξε ένα 4ωρο γεμάτο με εκπλήξεις.

Πηγή: alphanews.live