Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σούπερ αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές μόνο στη Fonbet

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σούπερ αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές μόνο στη Fonbet


Η πρωτοχρονιά είναι μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική γιορτή για την Premier League και το γιορτάζουν με το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 22:00, που μπορεί να μην έχει τη σημασία της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά πάντοτε ξεχωρίζει! Η FONBET προσφέρει μοναδικές αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές για το μεγάλο ματς της Πρωτοχρονιάς!

Επιπλέον, η FONBE Tπροσφέρει €10 ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ χωρίς να απαιτείται κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σας! Όταν κάνετε εγγραφή, απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς FONBET10 και μπορείτε να απολαύσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ €10 ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη FONBET!

Η νίκη της Άρσεναλ δίνει απόδοση 2.60, η ισοπαλία δίνει 3.60 και η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει απόδοση 2.60, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει 1.57 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.40. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.48 και το NoGoal δίνει 2.45, ενώ έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να μην μπει κανένα γκολ με απόδοση 13.00!

Στα άλλα ειδικά στοιχήματα του αγώνα, η Άρσεναλ δίνει απόδοση 1.90 να βάλει το πρώτο γκολ του αγώνα όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να νικήσει τελικά η Άρσεναλ δίνει απόδοση 4.10. Μπορείτε να ποντάρετε στην τελική διαφορά της νίκης για οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες, με το ένα γκολ να δίνει απόδοση 2.60, τα δύο γκολ να δίνουν απόδοση 3.80 και το να νικήσει κάποια ομάδα με τρία ή παραπάνω γκολ να δίνει απόδοση 4.80!

Δείτε όλες τις αποδόσεις για το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντκάνοντας κλικ εδώ.

Λίγα λόγια για τη FONBET

Η FONBET είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία. Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια λειτούργησε για πρώτη φορά το επίσημο σάιτ της. Έχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πρακτορείων (περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Καζακστάν και της Ουκρανίας) και τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο αποκτώντας άδεια κλάσης Β και έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές online στοιχηματισμού μέσω του fonbet.com.cy

Η FONBET είναι μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ρωσίας, της Ευρωλίγκας και αλλά και μεγάλος χορηγός του FightNights που αφορά τις Μ.Μ.Α.HFONBET στηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.